Pakke, pakke, pakke….

…og atter pakke… Og jobbe litt innimellom… Det sier seg selv at det blir ikke mye tid til blogging av slikt innimellom.


Ønskemor

– Posted using BlogPress from my iPhone

7 Replies to “Pakke, pakke, pakke….”

  1. Grøsser bare ved tanken på pakking. Misunner deg ikke som må pakke ned alt du eier i pakkesker og søppelsekker. Men dog så er det adskillig koseligere å pakke ut :DLykke til med flyttingen, og god helg! 😀

  2. Pakking er gøy. Det er først da man finner ut av hvor mye søppel man faktisk har…Men det blir fint for deg å komme på plass i Oslo igjen. 🙂

  3. Tuppen og Lillemor: Tusen takk for det. Det er heldigvis ikke alt jeg eier og har, for leiligheten i Oslo har jeg leid ut møblert og med alt utstyr. Så det meste jeg har her, er overflødig utstyr som bare skal pakkes ned og settes på lager. Så når jeg kommer til Oslo er det egentlig bare å pakke fram klær og sengetøy så er jeg på plass. Jeg har en del bøker og slikt her også, men det haster jo ikke så veldig. Andreas: Ja, man bør egentlig flytte en gang i året så man får kastet unna litt og sortere litt det som kommer inn. Skal bli godt å komme på plass igjen ja. Og denne gangen blir det forhåpentligvis ganske stabilt slik en stund.

  4. Hehe, jeg har flytta så mange ganger, at jeg ser ikke på hva jeg har en gang, jeg bare flytter "søpla" fra sted til sted… Nå har vi bodd her vi bor i 3,5 år, og fortsatt er kjelleren full av søplesekker og esker som ikke er pakket ut *flau*

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.