Første episode av Kongsvik ungdomsskole! Det liker vi :-)

facebook har jeg nå sett første episode av Kongsvik ungdomsskole. Ja, det sto vel egentlig ikke på min ToDo-liste i dag, men jeg bare måtte… nå har jeg ikke noe å glede meg til på mandag lenger… nesten så jeg angrer. Men den var ganske bra. 🙂

Bildet er hentet fra TVNorge.no

11 Replies to “Første episode av Kongsvik ungdomsskole! Det liker vi :-)”

  1. oi fader, den hadde jo jeg også tenkt å se! er det premiere på mandag? ho er jo bare vittig og da!! gleder meg!

  2. veientilettbarn: Ja, det var iallefall mye bra. Jeg synes Kine-karakteren ikke er like bra som den gamle versjonen som jeg har vist tidligere på bloggen min. Lærerne og rektor synes jeg er helt geniale, de andre elevene må jeg se litt mer av før jeg gjør meg opp en mening trur jeg. Håper det kommer noe mer på mandag enn det jeg allerede har sett.

  3. anettes krimverden: Ja, den skuffet litt, men har absolut potensiale til å bli bra… får bare håpe at de klarer å bygge opp mer rundt karakterene, dette er jo bare en presentasjon, så jeg håper de klarer å følge opp med litt artige episoder. Strålende dag til deg også!

  4. Et ønske så stort: Jepp… la henne til som venn jeg. Jeg fikk forøvrig ikke sett episoden i går, fordi jeg var trøtt og la meg. Men jeg har tatt opp serien, så jeg skal se i ettermiddag. Men uansett så har jeg vel sett den første episoden, jeg synes ikke den var så bra som jeg hadde håpet desverre… men jeg skal gi den en sjans. Den kan jo ta seg opp om det blir noe bra innhold.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.