Jeg blir tvillingmamma!

Herlehet. Ja. Da var det avklart. I magen gjemmer det seg to små reker. De lever i hvert sitt lille rom og har perfekte, bankende hjerter. Selv om jeg ikke kan si at det var noen stor overaskelse, så var det allikevel absolutt et stort sjokk. Det er helt surrealistisk å se på en skjerm at to små liv vokser i magen.

Jeg beklager at jeg har vært så dårlig med å oppdatere i det siste. Men etter sykdom kom forkjølelsen og tok meg og deretter et migreneanfall som slo meg ut forrige helg når planen var å hente seg inn igjen. Kun et par ok dager fikk jeg før gravidkvalmen slo inn for fullt på onsdag. Selv om det er et godt tegn, så skulle jeg virkelig ønske at jeg slapp for dette går virkelig hardt utover psyken. Det blir tunge dager som handler om å ta vare på meg selv, Storkfrøken og jobb oppå det hele. Heldigvis er det høstferie denne uken så jeg kan ta det litt med ro og nyte fridager med Storkfrøken i barnehagen.

Klemmer fra Ønskemor

27 Replies to “Jeg blir tvillingmamma!”

 1. Gratulerer så mye ☺️ Blir veldig spennende å følge deg videre ? Håper du kommer deg greit igjennom kvalmeperioden… ? Masse lykke til!! ?

 2. Ååååh, jeg VISSTE det. Tvillingene du drømte om ville komme de også. Selv om de kommer i en annen rekkefølge enn du tenkte så kommer de. Og de er riktig så heldige, de to små “rekene” <3 Gratulerer enda en gang 😀

 3. Wow! Det er ganske heftig at du skal oppdra tre barn på egenhånd. Jeg er imponert, snakk om girlpower! Gratulerer!

 4. Ønskemamma er ikke overrasket etter de hCG-målingene.
  Gratulerer så mye igjen! Neste 17.mai blir helt spesiell. ???

 5. Gratulerer så mye fra en annen tvillingmamma. ?? Tenk, så heldig du er. Håper du har et godt nettverk rundt deg. ❤️

 6. Altså, gratulerer såå mye! Dette blir det spennende å følge med på! Hadde ekstrem svangerskapskvalme i 9 mnd med mine to barn, så unner deg ikke denne kvalmen! Husk at det er hjelp å få hvis det blir for ille, de kan mye om dette nå, og du skal jo tross alt fungere til en viss grad!

   1. Du kan få resept på kvalmestillende tabletter, hvis kvalmen blir for intens og hvis du kaster opp mye. Er helt grusomt å være så kvalm og kaste opp over lang tid.

     1. Det er ingen fare i våre dager. Jeg gikk på afipran fra uke 12-22, tok de verste toppene av kvalmen og roet magen så jeg beholdt noe av maten. Mange har også god virkning av zofran

 7. Oj, fantastiskt! Två syskon i en graviditet, grattis! Hoppas att allt går bra både under graviditeten och senare, och att du får den hjälp du behöver. Jag kan tänka mig att det blir tufft, åtminstone i början. Jag följer din blogg med spänning!

 8. Hoho, TO små i magehuset! Gratulerer så mye! Kan tenke meg det er mange tanker som surrer rundt inni hodet nå, det er forståelig at du trenger litt tid til å fordøye dette ordentlig. Blir spennende å følge deg videre på denne reisen. Har ingen erfaring med tvillinger, men tror det er lurt å gjøre som flere har tipset om; be om/ta i mot hjelp tidlig 🙂
  Kos deg med lillemor nå som dere har roen til å bare være dere to, og lykke til videre i svangerskapet!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.