Storkfrøken er 8 måneder

IMG_7439-1

Jeg synes hun nettopp var 6mnd. De to siste månedene har virkelig rast i superfart. Jeg tenkte å finne et nyere bilde av henne, men det var ikke så mange. Jeg må passe på å ikke glemme kameraet altså.

I dag har mamma passet Storkfrøken igjen. Deilig å sitte ved pc’en og sitte å høre de to hygger seg i stua. Godlyder fra Storkfrøken og mamma som leser, synger, gjør grimaser og så videre. Det trenger Storkfrøken.

På ettermiddagen var det avslutning på babysangen før jul. Hele familien var invitert. Det vil si, den av foreldrene som ikke har pleid å være med på sangen fordi det har vært på dagtid, var invitert med i dag og tidspunktet ble flyttet til ettermiddagen. Men jeg hadde jo ingen pappa å ta med, så jeg tok med bestefar. Broren min og svigerinna mi med sine små var også med. Så bestefaren fikk liksom vært med alle barnebarna sine da. Utrolig hyggelig. Når jeg tenker meg om, så var dette vårt første “familiearrangement” som familie. Tenk det ja. Jeg og Storkfrøken er en familie, vi to. Rart å tenke på. Har liksom ikke tenkt på det slik før. Men akkurat sånn er det.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.