Gleder meg til skikkelig jentekveld!

JUKSESUPERMAMMA-COVER-komp-kopi

For en tid tilbake fikk jeg invitasjon til boklansering og bloggtreff for boken JukseSuperMamma. Det var Tone bak bloggen ToneroseDesign som hadde invitert. Hun har skrevet boken JukseSuperMamma sammen med sin tvillingsøster, Elisabeth. Jeg tenkte med en gang at det var en uoppnåelig drøm å få til å bli med på det. Men jeg har ikke helt klart å få tanken ut av hodet. I dag kom jeg på at jeg kunne jo alltids spørre ei venninne, selv om jeg egentlig tenkte at hun ikke kunne. Hun har jo jobb og familie, så da er det vel ikke så lett å sette av en mandagskveld til slikt? Men overraskelsen var like stor som den var hyggelig da hun svarte ja. Storkfrøken blir med. Hun skal få sove i vognen sin. Hvis hun ikke får sove, så får hun med seg litt av moroa hun også. Og blir det slik at det ikke fungerer, så kan vi jo bare reise hjem igjen. Vi rekker vel iallefall velkomstdrink og goodiebag.

I goodiebagen vet jeg at det ligger porselen fra Wik & Walsøe og poster fra Alfabetika i tillegg til boken som jeg er veldig spent på. Jeg har tittet leeenge på ToneroseDesign på instagram (@tonerosedesign) og jeg bare missunner den dama hennes kakebakeferdigheter noe helt enormt. Jeg skulle så ønske at jeg digget å stå på kjøkkenet å bake kaker slik som henne. Hun er bare helt RÅ den dama. Nå gleder jeg meg noe helt enormt til å møte både henne og andre bloggere og instagrammere til mandag. Iiiiiiiiik

2 Replies to “Gleder meg til skikkelig jentekveld!”

  1. SÅ nydelig innlegg vakreste, superstas at du fikk til å komme!! =) Hjertelig tusen takk for en herlig kveld!!

    1. Ja, det var superstas å være der også. Og tenk at jeg til og med fikk barnevakt så jeg slapp å bekymre meg for bråkete ballongslipp og heller konsentrere meg om å få tak i ballonger. Nå skal det sies at mine 160 cm pluss 5cm heler var dessverre ikke nok til å få tak i en eneste ballong. Men det var ingen krise. Det var premie i seg selv å få muligheten til å komme.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.