Plass!

Så utrolig mye plass en dobbeltseng (180×200) tar! I går solgte jeg den jeg hadde og fikk den ut. Det var så utrolig deilig å få litt boltreplass. Fra nå av skal jeg sove en lang stund på madrass på gulvet. Pappa har tilbudt seg å komme med en enkel rammemadrass jeg kan låne. Men foreløpig er jeg litt usikker. I natt sov jeg på en enkel madrass på gulvet. Det var jo helt greit og dessuten: Da jeg våknet brettet jeg madrassen med sengetøyet sammen og la det oppå hundeburet, så gulvplassen er jo der til hva som helst. Så greit! Så da sover jeg på den tynne madrassen så lenge jeg synes det er behagelig jeg. Største problemet var vel egentlig at den var smal og jeg er vant til å breie meg ut alene i en stor seng.

Det føles litt som at singeltilværelsen med dette er litt forseglet. Jeg kan jo ikke akkurat ha overnattingsbesøk nå. Ikke det at jeg har hatt det i det siste heller, men OM det skulle by seg, så har jeg  jo rett og slett bare en sovesofa å tilby… ja ja… den tid, den sorg. Siden jeg har dyr, så er det ikke bare, bare å overnatte hos noen andre heller, så, nei, jeg er nok alene en god periode framover ja. Men det er igrunnen helt greit. Det er jo egentlig helt andre ting som står i hodet mitt for tiden. Dating er heller ikke noe jeg har drevet med på lenge, og det blir nok en stund til neste vil jeg tro.

Jeg har fremdeles noen esker stående som skal sorteres. Så utrolig mye greiere å gjøre det når jeg har plass. Jeg vurderer å kjøpe noen flere billyhyller som jeg kan ha på soverommet, så kan jeg sette ting rett inn i hyller som jeg skal ta vare på mens jeg sorterer. Jeg hater å ha ting i esker.

Jeg er iallefall mye nærmere å få plass til loftssengen fra ikea som jeg drømmer om og som har plass til inntill to barnesenger under. Jeg kommer fremdeles ikke over hvor genial jeg synes den er. Ikea i det store og det hele er genialt.

Ønskemor

4 Replies to “Plass!”

    1. Ja, ikke sant den er kjekk? Ja, det er nok nå det skjer…. og det kommer helt sikkert til å bli sånn at jeg står rett før et eventuelt ivf-forsøk og må velge mellom en mann og et forsøk….. aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre da. For mange kan nok det virke som et enkelt valg, men for meg er det virkelig ikke det. IVF-forsøk virker som det sikreste stikket tross alt…. men det hadde jo ikke vært så dumt å ha en mann som alt klaffer med heller da. Huff… jeg håper jeg slipper å velge.

  1. Hemse-seng er fint. Veldig fin den der. 🙂
    Mistenker at det er litt skummelt å være to i den ja…

    Men hvis han viser seg å være så fantastisk en mann så forstår han hvorfor du trenger IVF (så mange ganger som du har prøvd å bli gravid nå). Kjærligheten krever ikke, forlanger ikke. Da elsker han deg (og dine barn) samme hva.
    …mener nå jeg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.