Klar for ny uke!

Nå skal det jammen bli godt med ny arbeidsuke. Det er så fint å ha litt å drive med, da går tiden så mye fortere enn i helgen. Ja, ikke det at jeg ikke har mye å gjøre i helgen også,  men jeg merker allikevel at tiden går så mye tregere da. Det er vel fordi det er ikke så mye stress.

Jeg går nok og kjenner litt ekstra godt etter om jeg kan kjenne noe annerledes enn vanlig i magen, men stort sett kjennes alt helt normalt ut desverre. Bare innimellom får jeg en litt rar følelse litt til høyre nederst i magen. Det er ikke vondt, men den er nok kanskje litt annerledes enn andre ting jeg er vant til å kjenne. Eller er det bare i hodet mitt at jeg inbilder meg at jeg kjenner det? Noen ganger lurer jeg også på om jeg er litt øm i brystene, men det kan man kanskje ikke kjenne så tidlig? Uansett, så blir man jo litt øm i puppene av å drive å kjenne etter på dem hele tiden da.

Nei, nå må disse dagene gå unna i en fei, før jeg blir sprø!

14 Replies to “Klar for ny uke!”

 1. :p Nei, du kjenner ikke det enda, så det er nok bare hodet ditt. Du har sikkert lest alt du har kommet over om graviditet allerede, og vet at det tar en ukes tid for et evnt. befruktet egg finner seg ett sted å feste seg der inne, og du er gravid på ordentlig. Foreløbig flyter det bare rundt og koser seg. Så kan det ta enda en uke før kroppen din får noen graviditetssymptomer, og du kan teste. Noen tester påstår at de kan brukes fire dager før mens, men det kommer ann på hvor mye hormon kroppen din har begynt å lage. Det sikreste er å teste den dagen du skal ha mens, og enda kan det faktisk gå en uke eller to før du får fler signaler på graviditet, som kvalme, ømme bryster også videre. Kjempegøy å følge deg og tankene dine rundt befruktningen 🙂 Krysser fingrene for deg.

 2. ThisFamily: Ja, jeg vet egentlig alt dette. Det er bare det at jeg har hørt om andre som merker det og “vet” det med en gang. Deriblandt damer i nær familie, så jeg hadde egentlig håpet at det skulle gjelde meg også. Jeg har også vært gravid en gang tidligere og da merket jeg med en gang at noe var i gjerde. Jeg trur ikke jeg kjenner det samme nå. 🙁

 3. ThisFamily: Din mann har helt sikkert rett… desverre har jeg ingen her til å fortelle meg når jeg tenker for mye 😉 Jeg skal prøve å slutte… må få levert oppgavene mine og rette stiler.

 4. Vårt ønske om ett kjærlighetsb: Takk for det! Det er en helt ulidelig ventetid mellom inseminasjon og dato for testing. Veldig vanskelig å fokusere…

 5. …jeg har også lest om flere som har prøvd lenge, og først den måneden de fikk følelsen av at denne gangen gikk det virkelig ikke var nettopp den måneden spiren satt 🙂 Så jeg tror ikke du skal tenke noe som helst enda (så godt det lar seg gjøre) og heller tillate deg selv å være positiv til eventuelt det motsatte er bevist. (Kan forresten legge til at jeg etter mitt første forsøk “visste” at jeg var gravid. Jeg smilte og hadde bare følelsen av det i hele meg. Og vi vet jo hva som var tilfelle…).
  Masse lykke til! 😉

 6. Et ønske så stort: Ja, du har helt rett, ingen grunn til å gå å tenke for mye. Jeg har allikevel en litt annen strategi og det er at jeg er positiv på en annen måte. Jeg tenker på at om jeg ikke blir gravid nå, så blir det bare flere forsøk. Jeg tar egentlig høyde for at jeg ikke er gravid, slik at jeg ikke blir skuffet om jeg ikke er det. Verden går jo ikke under fordi om jeg ikke blir gravid med en gang. Det betyr bare at det skal ta litt lenger tid og skal koste litt mer penger.

 7. Det er sant, og så lenge du har anledning, både økonomisk og på andre måter – så er det jo absolutt ingenting å ta på vei for 🙂 Da er du egentlig bare heldig som får besøke fantastiske København flere ganger 😉 Er når man ikke har disse anledningene man begynner å bli desperat…
  Men nå skal vi ikke tenke sånn helt enda – og heller glede oss til testdag 😉

 8. Et ønske så stort: Jo, men når pengene er brukt opp for denne gangen, så tenker jeg at jeg bare må ta en pause og ta det opp igjen om et års tid når jeg har fått spart litt mer. Når alt virkelig kniper er jeg nesten sikker på at mine foreldre er så desperate etter å bli besteforeldre (ja, nå blir de jo det til barna til min bror, men de vil jo at jeg også skal få barn) at de mer enn gjerne spytter litt i potten. Vi har pratet masse om dette og blitt enige om at dette gjør vi sammen og at vi skal få det til, så da gjør vi det. Om jeg ikke blir det akkurat så fort som jeg ønsker, så går jo ikke livet under. Jeg ER jo lykkelig uten barn også. Men nå gleder vi oss til testdag ja 🙂

 9. Heisann! Kjenner meg veldig igjen..og følger spennt med 🙂
  Jeg hadde allerede sjekket flybilletter og muligheter til neste tur, før testdagen kom. Hadde ingen god følelse. Ingen festeblødning og disse tingene som man ‘skal ha’…men spiren satt..og er der ennå. Jeg forundrer meg over det hver dag jeg 😉
  Krysser fingrene – dette går bra!!

 10. Solskya: Åh, nå ble jeg glad… det var virkelig godt å høre. Jeg trur jeg kommer til å teste til helgen, selv om det er litt i tidligste laget. Jeg har bestilt mange tester 🙂 Skal ikke bli skuffet over negative tester før dag 16 har jeg planer om. Dessuten, så har jeg bestemt meg for å hoppe over en eggløsning før neste forsøk og da er det påskeferie, så da blir det kanskje jentetur 🙂 Det kan jo også være noe å se fram til 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.