Hvor handler man de beste og billigste graviditetstestene på nett?

Siden jeg tror at jeg har en del faste lesere her på bloggen som har noe erfaring med dette, så sender jeg bare ut et spørsmål slik. Kommenter gjerne og hjelp meg. Jeg går nemlig IKKE i butikken og handler dem! Jeg trur jeg trenger flere for det blir vel vanskelig å vente helt til det har gått 14 – 16 dager vel 😉 Hun på Storkklinik satte til og med parentes rundt 14-tallet, for at jeg helst burde vente 16 dager. Det er lenge det!!

Ønskemor

6 Replies to “Hvor handler man de beste og billigste graviditetstestene på nett?”

  1. Det har jeg dessverre ikke peiling på, men tror ikke jeg heller hadde turt å kjøpe, selv om det er helt normalt 😀 Men finnes det ikke apotek med nettbutikk?
    Lykke til videre hvertfall, utrolig spennende å følge med nå.. 🙂

  2. Ida Therès: Takk for det, nå er det bare å vente på at det kommer i posten og på dato for testing. Lykke til med dine forestående dager, spennende å følge med på deg nå 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.