Ikke en mann i sikte

6 Replies to “Ikke en mann i sikte”

  1. Koster bare 49 kroner for en ukes bruk av TV2s nettjeneste, i verste fall.Hmmm… Jeg syntes litt synd på hun jente som tenkte "jeg er så guttete", om seg selv. Kjæresten hennes tenkte bare at hun er hun, det er bare sånn hun er, og ikke noe mer med det. Jeg synes hun svenske dama hadde en så fin holdning også. Veldig fin dokumentar for øvrig… Og fin slutt. :)Men jah, jeg lurer også litt på det, hvordan føler den "andre" partneren seg, når den ene får barn? Det er da forholdet settes på prøve, tenker jeg. Både fordi den "andre" må ha kjærlighet nok til begge, noe som gjelder begge to for øvrig. Så de ikke glemmer hverandre… Hmmm… Flink, hun som de gikk til konsultasjon til også.M-mm, det var en fin dokumentar! 🙂

  2. Ja, fikk litt vondt av henne jeg også… men hun var også enda ung, så får håpe hun finner ut av det. Hun var jo i den alderen mange ungdommer sliter med å finne ut av altJa, det var mange kloke ord som ble sagt der

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.