I’m the one

Jeg kom over dette bildet i en facebookgruppe i dag, og kjente at det er akkurat slik det er. Jeg savner faktisk ingen mann her akkurat nå, selv om fødselen nærmer seg. Da jeg startet prosessen med å bli gravid, så tenkte jeg at det ville føles sårt gjennom svangerskapet, fødsel og barseltid å ikke ha noen der å dele opplevelsene med. Heldigvis har jeg folk rundt meg som gleder seg nesten like mye som meg selv. Noen, som for eksempel Ønskebestemor, tror jeg iallefall gleder seg like mye som meg. Det er deilig å vite at man ikke er alene. Det MÅ ikke være en kjæreste. Jeg har flere venninner som føler seg “ensomme” i forholdet. Jeg trur det må være noe av den verste ensomheten man kan føle. Det slipper jeg og det gjør meg mer glad enn trist å tenke på.

singelKlem til dere alle, med ønsker om en god uke, med nye muligheter. Det viktigste som skal skje i mitt liv denne uken er at jeg skal fotograferes og til jordmor i morgen.

36 dager til termin.

Klem fra Ønskemor

 

2 Replies to “I’m the one”

  1. Vad fint skrivet och vilken fin påminnelse! “We are the ones” även om det gärna får komma in en manlig “the one” snart, det hade inte gjort något 😉 Lycka till med nestingen och de sista veckorna!! Klem

    1. Ja, en mann er helt klart velkommen inn i mitt liv. Men det haster ikke. Nå har jeg et annet liv foran meg noen år, så får vi ta det med mann siden. Om han ikke dukker opp, så skal jeg overleve det også 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.