Ingen fare

Siden det var spørsmål om jeg hadde overstimmulering  i går (OHSS – ovarielt hyperstimmuleringssyndrom), så fikk jeg beskjed om å veie meg. Dersom jeg gikk veldig opp i vekt var det fare på ferde. Men jeg har gått ned 3 kilo siden i går, så da regner jeg med at det ikke er noen krise lenger og at symptomene også vil avta. Jeg har ikke følt meg så stinn i dag. Bortsett fra nå, for nå er jeg stappmett etter å ha prøvd meg på å lage søtpotetsnacks.

Graviditetstesten blir fortsatt gradvis svakere, men det er lenge igjen til den er negativ altså. Men HCG er på vei ut av kroppen. Jeg lurer SÅ på om den i det hele tatt kommer til å bli sterkere igjen. Akkurat nå trur jeg ikke det. Hvorfor skal det aldri klaffe for meg? Jeg fatter bare ikke. Men selv om jeg vet at det fremdeles er et håp denne gangen, så klarer jeg ikke helt å tro det.

Sånn er livet. Jeg gruer meg til den dagen alle rundt meg slutter å tro også. Jeg merker at mamma er på vei til å miste troa. Det er slitsomt. Jeg får dårlig samvittighet når jeg ikke lykkes.

Men får ikke gi opp helt enda. Testdato er ikke før lørdag den 9.november

Ønskemor

2 Replies to “Ingen fare”

  1. Oj, 3 kilo ned fra igår – da tenker jeg du må føle deg mye bedre i dag! Det er ikke for sent enda, kanskje snur kurven og testene blir sterkere. Forstår likevel hva du føler, vanskelig å holde motet oppe etter mange nederlag, men er jo da det er viktig å ikke gi opp håpet! Har du prøvd assisted hatching på noen av forsøkene dine?

    1. Ja, men nå har jeg gått opp igjen. Trur jeg spiser godt jeg 🙂 Jeg har hatt assisted hatching på alle forsøkene ja. Dette forsøket var ikke unntak 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.