og sånn går no dagan…

Får ikke gjort stort… jeg har tatt klinikkens råd om å ta det med ro på ramme alvor. Men jeg har fått pakket ut av noen flere pappesker og kan snart si at stue, kontor, kjøkken, bad og gang er så ferdig det skal bli i denne omgangen. Da står det store soverommet for tur. Der er det snart helt tomt og klart for oppussing. Der skal det bli skyvedørsgarderober og ferdig opppusset til jul er målet. Jeg  håper også på å rekke å male kjøkkenet til jul. Men det er ikke krise da. Målet er at jeg kan invitere gjester her i jula. Videre får jeg ta ett og ett rom i huset etterhvert som økonomien tillater det. Foreløpig er det ikke stort som kan skje.

Enn så lenge sover jeg på det minste soverommet som en gang skal bli barnerom håper jeg. Men jeg er ikke av typen som haster for å få det ferdig til noe barn er født. Jeg satser på å ha barnet på mitt rom en god stund etter fødsel, så det siste rommet får være gjesterom så lenge som mulig.

På det lille gjesterommet sover jeg i loftssenga jeg kjøpte da jeg bodde i Oslo for å få plass til mest mulig på liten plass og under loftssenga har jeg plassert alle esker og diverse som jeg ikke har fått bakket ut av enda. Der står det fint og blir pakket ut litt og litt i ro og mak. Jeg er ikke den som stresser veldig når jeg flytter inn nytt sted som dere skjønner, det er vel først nå det snart nærmer seg at det ikke ser ut som at jeg flyttet inn i forrige uke. Jeg har visst blitt veldig bedagelig i det siste. Her er det bare det viktigste som blir prioritert og det andre får vente. Jeg liker det sånn… men jeg begynner å glede meg til å pynte litt mer her.

Jeg gleder meg til å gjøre det adventskoselig og julefint. Jeg gleder meg så til jul i år. Det skal bli godt å slippe stresset med å komme meg avgårde til foreldrene mine. Nå er jeg her og skal ikke på reise. Jeg skal bare dit på julaften for å spise og slikt, men skal bo hjemme, og det synes jeg er utrolig fint. Tidligere har jeg bodd såpass langt unna foreldrene mine at det var påkrevet å komme hjem på ferie. Ja, ikke det at jeg ikke ville det selv altså. Men nå kjenner jeg at alt skal foregå litt roligere. I mitt tempo; bedagelig 🙂 Jeg kan være her på natten og slipper å reise fra katten.

Ah… nå kom jeg på at det kan hende at jeg fremdeles ikke er gravid i jula… jeg hater den tanken. Da blir jula kjip. Jeg SKAL være gravid nå… jeg SKAL… jeg orker ikke en jul til uten å ha noe hyggelig å se fram mot.

Ah… skru tida fram til lørdag den 9.november og testdato NÅ!!!

Ønskemor

2 Replies to “og sånn går no dagan…”

    1. Ja, vet du, nå begynner det virkelig å bli så jeg kan få besøk altså. Du er hjertelig velkommen nesten når som helst 🙂 Vi kan finne en dag som passer når vi møtes i morgen 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.