Insomnia

Jeg våknet i natt og ble liggende litt og tenke… ganske lenge egentlig, før jeg sovnet igjen. Jeg rakk til og med opp på do, og da måtte jeg jo teste igjen. Siden jeg startet med å teste på fredag, har testene gradvis blitt svakere. Denne gangen var ikke unntak. Nå er den så svak at den knapt synes. Den syntes mye bedre da jeg våknet i dag tidlig, men da hadde den jo ligget en stund.

Jeg ble liggende å tenke på planen videre dersom jeg ikke er gravid denne gangen heller. Jeg har nok skrevet om det mange ganger tidligere, hvor viktig det er for meg å ha en plan b, dersom plan a ikke går. Ja, egentlig har jeg vel snart brukt opp hele alfabetet der, men allikevel. Akkurat nå er plan a: at jeg er gravid nå og i ni måneder framover til fødsel en eller annen gang neste år. Men siden jeg ikke vet om det blir slik, så må jeg nå begynne å forberede meg på å hoppe over på plan b. Jeg har hele tiden tenkt at dersom jeg ikke lykkes på dette forsøket heller, så skal jeg raskt igang med neste forsøk. Jeg har jo ett forsøk igjen på trepakningen min som jeg allerede har betalt på Maigaard, så det har vært planen å bruke alle de med en gang, for så å “ta tilbake” styringen over kroppen og bli ferdig med alt hormonkjøret på en gang.

I natt ombestemte jeg meg. Jeg trur at plan b denne gangen blir å roe ned og ta en lengre pause. I kontrakten min med Maigaard, så må jeg bruke alle forsøkene innen 18 måneder, så jeg har enda god tid. Det har ikke gått et halvt år en gang nå. Jeg trur ikke jeg skal igang med nytt forsøk med det første. Jeg vil heller ikke gjøre noen fryseforsøk før jeg er ferdig med de tre ferskforsøkene. Jeg har med ett fått et litt lenger perspektiv på det hele og det gjør ikke godt. Det er vondt, men føles helt riktig akkurat nå. Jeg er ikke klar for ny runde med det første trur jeg. Nå skal jeg bruke iallefall et halvt års tid på å ta kroppen min tilbake til der hvor jeg skal være. En sunn kropp uten hormonelle påvirkning utenfra.

Det er iallefall godt å ha en plan b om ikke annet.

Klem fra Ønskemor

4 Replies to “Insomnia”

    1. Jeg vil vente med fryseforsøk iallefall til alle hormonene er ute av kroppen. Eskimoene forsvinner forøvrig ingen steder, så jeg stresser ikke så mye med dem. Jeg stresser mest med å få ut mest mulig nå som jeg er ung. Om jeg hadde lykkes med en eskimo i dag, så hadde jeg hatt færre “søsken” på frys og da hadde det stresset meg. Håpet er at jeg skal bli gravid på et ferskforsøk, med mange eskimomuligheter på lager slik at sjansen for søsken er større dersom jeg skulle ønske det. Eskimoene kommer som en bonus. Men det er klart. Etter neste forsøk, setter jeg igang med fryseforsøk.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.