Innkalling til hysteroskopi

Endelig fikk jeg innkalling til hysteroskopi. Den kom ikke en dag for tidlig. Tre dager før ventelistegarantien min går ut skal jeg inn, den 27. mars. Det skal bli godt å få det overstått og jeg er veldig spent på resultatet.

Det har vært stille fra meg i det siste og plutselig så ser jeg at det har gått over 20 dager siden sist jeg skrev noe her. Tiden har flydd av sted uten at jeg har merket noen ting. Jeg har bare hatt så enormt mye på agendaen og nå kjenner jeg at det henger fremdeles mye igjen etter at jeg ble utbrent i fjor. Jeg orker rett og slett ikke like mye lenger og de tidene jeg har til å slappe av, gjør jeg det. Jeg prioriterer også å sove minst 8 timer hver natt og at jeg legger meg tidlig. Jeg kjenner at det er viktig for at jeg skal klare å komme meg gjennom nå.  Det som er nytt er jo at jeg har begynt i en 50% lærerstilling. Jeg kjenner at jeg koser meg i jobben, men det er også veldig utfordrende.

Jeg har mange tanker og ideer om ting jeg skal blogge om. Men nå har jeg jobb og studier som må prioriteres. Jeg kommer sterkere tilbake og iallefall når jeg har vært inne på hysteroskopi.

Klemmer fra Ønskemor

18 Replies to “Innkalling til hysteroskopi”

 1. wow, her har det skjedd mye siden jeg var innom sist.

  (når forrige forsøk også gikk i vasken trengte vi pause, og jeg har holdt meg unna alt av Ivf-forum, andre blogg-prøvere osv). Men hjernen slipper man ikke unna. Tankene og drømmene. Og nå er vi tilbake igjen. Siste offentlige forsøk blir gjennomført sensommeren, og jeg er spent. Og engstelig.

  Men jeg må si det var hyggelig å se litt bilder fra hjemmet ditt.
  Og den barnesenga var supersøt.

  Klem.

  1. Åh… synes igrunnen ikke det skjer stor her jeg. Alt ved det samme. Like lite gravid og ingenting nytt. Skjønner godt at du trengte en pause. Jeg har hatt lange pauser tidligere. Det gjør godt.

   1. Nei, det har kanskje ikke skjedd så mye i ivf prosjektet ditt, jeg tenkte mer på bloggingen. Bilder av hjemmet ditt og slike ting 🙂

    Og ja, en pause var ganske deilig.
    Men nå skal det bli godt å komme i gang igjen snart også.

    1. Ja, jeg må jo forsøke å fylle bloggen med noe innhold mellom slaga 🙂 Lykke til! Jeg følger spent med på fortsettelsen hos deg også 🙂

 2. Får nesten håpe de finner noe lite som kan være grunnen til at det ikke har klaffet til nå, men så lite at det selvfølgelig ikke er noe alvorlig. Masse lykke til!

  1. Ja, kommer snart. Har bare vært så sliten og har hatt noen andre oppgaver som har hastet mer. Og jeg tar livet med ro 😉 Det er min første prioritet etter de oppgavene som haster.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.