Sukk… vil ha…

… ja, aller først vil jeg ha en baby….

… så vil jeg ha denne boken. I den rekkefølgen. Jeg har startet i “feil” ende med så mye nå: Jeg har en nydelig retro barneseng på gjesterommet og Stokke tripptrapp på kjøkkenet. I carporten står gatas mest populære traktor; en liten rød fiat, maken, bare litt mindre enn den som bonden har som jobber på åkeren ved siden av her. Jeg har en bokhylle full av barnebøker, en kasse med leker, potte, badebalje og nå kommer jeg ikke på mer, men det er sikkert mer. Når jeg er ute og handler eller er på nett, så ligger det plutselig noe i handlekurven som jeg ikke trenger… riktig enda… og jeg  håper så inderlig at det blir andre enn nevø og niese (som kommer snart) som skal bruke alt det jeg klarer å dra med meg inn døra her.

Ja, så var det denne boken:
bokbildDet står om den her.

Jeg skal prøve å ikke kjøpe den før jeg vet at jeg får bruk for den. Men det blir ikke enkelt.

 

Sukk…

 

Klem fra Ønskemor

 

 

One Reply to “Sukk… vil ha…”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.