Insomnia og ventetid

I kveld var jeg så trøtt og sliten. Det har vært intense dager selv om jeg ikke har jobbet på snart to uker. Påskeferien gikk forsåvidt med til å lade litt batterier da. I den grad man får ladet skikkelig med en ansvaret for en liten. Men første dag etter ferien, på tirsdag, var jeg i begravelse og jeg må si det ble en svært tøff dag for meg. Man blir virkelig sliten i hodet av å gråte altså. Fy søren!

I dag (onsdag) var vi på helsestasjonen på ettårskontroll, med påfølgende treff for tre av mammaene i barselgruppa. Da fikk vi virkelig feiret ettåringene våre. Det var så stas. Men etterpå var jeg helt utladet. Dårlig oppkjøring til jobb altså. Nå er det to dager med jobb også er det bursdagsfeiring til helgen. Blir koselig, intenst og slitsomt, men koselig.

Derfor la jeg meg tidlig i dag. Klokka 21. At jeg da skulle våkne klokka ett og lure på om det snart var på tide å stå opp var ikke i planen min. Men jeg må innrømme at jeg går og grubler mye på om jeg kanskje kan være gravid nå… herlehet… tenk om. Det ville jo egentlig være for godt til å være sant. Men allikevel er det et snev av håp der altså. Kan liksom ikke la være å tenke og håpe. Akkurat nå tenker jeg mest på økonomi. Det er så mye annet jeg gjerne skulle brukt penger på framover istedenfor flere forsøk. Ett fryseforsøk koster 8000 danske. Det blir fort over 10 000 norske med reise og den valuttakursen vi har nå… sukk…

Så da jeg våknet ett og fant ut på facebook at noen hadde fått skatteoppgjøret sitt, så måtte jeg selvfølgelig inn og sjekke jeg også. Joda, jeg har fått tilbake penger. Kanskje ikke fullt så mye som jeg hadde håpet på, men en fin sum er spart der. Bare så synd at jeg allerede henger omtrent så langt etter i husleiebetalingen også (har snill huseier som synes det er ok). Men om ikke annet, så blir jeg ajour med husleien til sommeren da. Drømmen om å få råd til å bygge stor markterasse i bakhagen ligger fremdeles laangt fram. Jeg som hadde håpet på å kunne bygge den allerede tidlig i sommer, så jeg og Storkfrøken kan kose oss der når været er godt. Vel, det får bli med drømmen en periode til…

Nå får jeg fokusere på å håpe at jeg iallefall er blitt gravid. Mandag er den store testdagen. Og ja, jeg kjenner at jeg blir skuffet om testen er negativ, selv om jeg vet at oddsen for å lykkes ved inseminering for meg er svært liten.

Blir ingen bilder fra meg i dag… nattblogging og nattetankesurv dette bare… orker ikke finne bilde. Selv om jeg strengt tatt snart burde dele et bilde av den nye sveisen min… så kort hår som jeg har nå, har jeg nok ikke hatt siden jeg ble født for 39 år siden. Det ligger et på instagram, så dere kan jo sjekke der om dere er nysgjerrig… @onskemor heter jeg der.

God natt!

Ønskemor

2 Replies to “Insomnia og ventetid”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.