Et program til om sæddonorer

For de som er interessert, men dette må man betale for. Jeg synes allikevel at det var verd pengene. Godt å kunne se litt morsomt på det hele. Det var litt mer fokus på donoren her, men de samme som ble intervjuet i det forrige programmet som jeg linket til.

 

Link til programmet her.

Hva synes dere?

 

Det kommer vel ikke akkurat så mye nytt fram under himmelen her, men så synes jeg det er litt godt også, for det må jo bety at jeg har tenkt dette grundig gjennom og ser alle perspektivene. Den største utfordringen min i dette og det forrige programmet, er å forstå dansken. Jeg skal innrømme at det ikke bare var enkelt, men jeg har vel fått med meg hovedpoenget.

 

Ønskemor

4 Replies to “Et program til om sæddonorer”

 1. hihi skulle nesten tro du hadde funnet en ny forelskelse eller noe… 😉
  Overrasker meg ikke det spor om du har vært gjennom så godt som alle tanker og sider som er ved denne saken. Ser ut som du bruker mye tid til å tenke på det. 🙂

 2. Andreas: forelskelse vil jeg ikke si, det er deilig å være forelsket. Mer opphengt vil jeg si… Dette er jo bare frustrerende. Jeg bruker tross alt ganske mange penger på dette, jeg vil vite mest mulig. Også blir jeg egentlig bare mer og mer frustrert over at det ikke er mulig å få ordnet dette i Norge

 3. Joda. Du har rett i det. Det er bare et så lite flatterende ord… Såh… 😛
  M-mm. Men det er jo ikke bare pengene som gjør deg nysgjerrig? Selv om jeg forstår ditt poeng. Det er helt klart et interessant tema også. 🙂
  Og åh! Visst er det frustrerende? Det er jo ingen -god- grunn til at det ikke skulle være mulig i Norge. Dette er barn som helt fra de blir til er elsket. Det finnes så absolutt ingen god grunn for å si nei til det…
  Jeg kjenner meg igjen i den nysgjerrigheten. Det å prøve å finne noe nytt, en ny vinkel, nye sider å se på saken på. Det er helt klart spennende å sette seg inn i. Synes jeg…

 4. Andreas: etter litt ettertanke, så er jeg kanskje litt forelsket… i mitt ufødte barn… og i desperasjon etter å treffe h*n, så tar det mye fokus ja…
  Også er det et interessant tema og i mine øyne et viktig tema

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.