Assistert befruktning

Et program til om sæddonorer

For de som er interessert, men dette må man betale for. Jeg synes allikevel at det var verd pengene. Godt å kunne se litt morsomt på det hele. Det var litt mer fokus på donoren her, men de samme som ble intervjuet i det forrige programmet som jeg linket til.

 

Link til programmet her.

Hva synes dere?

 

Det kommer vel ikke akkurat så mye nytt fram under himmelen her, men så synes jeg det er litt godt også, for det må jo bety at jeg har tenkt dette grundig gjennom og ser alle perspektivene. Den største utfordringen min i dette og det forrige programmet, er å forstå dansken. Jeg skal innrømme at det ikke bare var enkelt, men jeg har vel fått med meg hovedpoenget.

 

Ønskemor

4 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.