Instagram

Jeg har skrevet en del om Hipstamatic tidligere. Jeg brukte Hipstamatic masse på i-phonen min og syntes jeg fikk kjempefine bilder, som jeg kunne legge rett ut på bloggen uten å måtte bruke så mye tid på redigering. Men da jeg for noen uker siden, kjøpte meg Samsung Galaxy Note, mistet jeg denne appen. Den finnes rett og slett ikke til android. Dette har jeg irritert meg grønn over og jeg har prøvd en rekke alternativer, men egentlig har jeg ikke blitt skikkelig fornøyd. Men så var det noen som tipset meg om Instagram. Etter å ha prøvd det litt, er jeg strålende fornøyd! Nå trenger jeg ikke lenger velge effekten før jeg tar bildet, men jeg kan teste ut forskjellige effekter etter at bildet er tatt for å finne det jeg liker best. Det er mange flere effekter også. Jeg kan ta bildet med den vanlige kamerafunksjonen på telefonen, så kan jeg laste det opp i Instagram etterpå og velge effekt. På den måten, kan jeg også ta vare på det “rene” bildet uten effekt. Det er noen ulemper og det er at Instagram har nok noen rettigheter til bildet slik jeg har forstått det. Instagram fungerer også som et slags sosialt nettverk, som gjør bildene tilgjengelige for andre. Det er noe å tenke over når man bruker Instagram.

Uansett, til mitt bruk er dette helt perfekt. Jeg tok et bilde av min vakre lille skapning av en hund i påsken etter at hun ble barbert. Stakkars, noen mener vel at en samojed skal ha mye pels, men denne samojeden har masse tett pels og da får hun så lett våteksem. Det blir rett og slett for tett innerst mot huden hennes. Det er ikke bare våteksem som er problemet, men hun er en polarhund og skapt for å leve i kjølig klima. Sommeren i Norge er rett og slett for varm for henne stakkar. Derfor har jeg begynt å barbere henne når det begynner å bli varmt i været, og hun skal også bli barbert en gang til i sommer. Hun er ikke veldig glad i selve barberingen, men det virker som at det er helt greit å få av seg noe av den varme pelsen. Ikke akkurat vakkert, men veldig godt.

Her er min skamklipte hund sett gjennom Instagram:

image

 

Klem fra Ønskemor

3 Replies to “Instagram”

 1. Er du fornøyd med den nye telefonen? Har selv vurdert å kjøpe den, men har ikke tatt det steget enda 😉

  Så snusk hunden din er! Tenker det er godt for henne å bli kvitt all den pelsen, spesielt om den gir henne våteksem. Hvordan reagerer hunden på å bli klipt helt ned? Vår hund var kjempeglad den første dagen, men så snudde det seg helt plutselig. Hun ble deprimert og skjemtes over at hun var skamklipt…Endte opp med at vi måtte kle på firfotingen klær for at hun skulle takle å være sosial… :p

  1. Jeg er veldig fornøyd med telefonen. Jeg liker særlig godt den store skjermen, så jeg bruker pc mindre. Godt for nakken min. Lett å lese på. Så er det mye greiere å blogge fra. Både fordi programmet er bedre, og skjermen større. For meg som er litt gammeldags og liker å skrive for hånd, kan jeg bruke den lille pennen som følger med til det, og telefonen gjør om til tekst. Utrolig at det fungerer så bra, men for meg blir dette mer effektivt enn å prøve å treffe de dumme bokstavene.

   Når det gjelder hunden virker det som at hun liker det veldig godt. Har ikke merket stor forskjell på henne egentlig. Hun peser mindre og hun sover roligere. (Styrer mindre med å finne behagelig sovestilling). Har ikke merket noe til at hun skammer seg eller skjønner at hun ser annerledes ut. Så det går fint. Det eneste er at det har vært noen kalde dager, Så jeg var nok litt tidlig ute. Det går fint å gå tur når det er kaldt, men hun kunne ikke stå så mye ute som hun er vant til. Men det blir fort var urene og pelsen kommer snart ut igjen en del.

  2. Obs. Det blir fort varmere skulle det stå på slutten der.

   En annen ting med telefonen foresten; Siden den er så stor, ser det litt teit ut når man ringer med den, men det har jeg løst med å kjøpe en bluetooth handsfree, og det fungerer utmerket (bortsett fra når jeg leter etter den og telefonen ringer.)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.