Ja, jeg har testet.

Skal jo egentlig ikke teste før i morgen… jeg vet, men jeg testet i dag. Negativ. Regner med at det er det den ender opp med denne gangen også. Dette markerer slutten på en epoke for min del. Nå har jeg ikke råd til å reise på en stund og må fokusere på å tenke framover UTEN å synke ned i tunge tanker. Jeg må legge andre planer. Planer som innebærer sparing og sunn livsstil, men også trivsel – ikke minst trivsel. Det er høst og jeg vet at i løpet av noen måneder vil vinterdepresjonen komme smygende om jeg ikke er obs på å holde den på avstand.

Det kunne kanskje tenkes at jeg kunne få råd til en og annen tur til Danmark i løpet av vinteren, men jeg trur rett og slett at det er best å vente nå. Jeg kan jo ikke fortsette med dette i all evighet. Jeg må spare masse penger, slik at jeg kan ha råd til ivf neste sommer. Det kan jo hende at jeg kommer fram til at jeg kan godta anonym donor, eller om det dukker opp andre muligheter. Jeg er igang og undersøker hvilke andre muligheter jeg har.

Helgen har jeg brukt i leiligheten min. Her er det mye som må ordnes. Jeg fikk besøk av mamma og pappa i går, så de hjalp meg med masse. Det satte fart på sakene, så nå begynner det å likne på leiligheten slik jeg vil ha den. Litt rot gjenstår. Jeg har en del kasser der jeg vet at det meste må kastes, men det MÅ sorteres først, det kan jo være en og annen ting innimellom som jeg har bruk for, eller som kan på loppemarked. Men nå har jeg fått satt det slik at det ikke står iveien, så får jeg ta det litt etter litt. Jeg har en masse ting som skal til loppemarked, men når jeg har fått ut det, begynner det virkelig å hjelpe.

Jeg hadde jo store planer om å reise å besøke broren min og den lille familien for å se nevøen min igjen, men jeg måtte bare få gjort meg ferdig her. Så nå er det to uker siden jeg så han sist, og nå ser det ikke ut til at jeg får sett han før om tre uker. Det føles som en evighet. Men heldigvis er det bare nå de første ukene at jeg får det så travelt. Etter høstferien min roer alt seg ned ganske mye, så da skal jeg passe på å se han ofte.

Nei, jeg får avslutte her… føler egentlig ikke at jeg har mye fornuftig å skrive om, men egentlig var det vel denne oppdateringen dere var nysgjerrige på? Jeg har iallefall fått mange spørsmål i det siste, men jeg trur nok alle andre er mye mer spent enn det jeg er selv. Jeg lover å teste i morgen. Så lenge det ikke kommer oppdatering her, er den iallefall negativ, så vet dere det.

Klem Ønskemor

2 Replies to “Ja, jeg har testet.”

  1. Jeg har sagt det før, og sier det igjen: Jeg virkelig beundrer dere som har mot til å hoppe i dette alene. Altså, som aleneforsørger. Jeg kan ikke annet si, når jeg virkelig kjenner på hvilken karusell av følelser, og hvilke krav til motivasjon en må ha! For ikke å nevne økonomien som faktisk trengs for å reise til Danmark. Håper eneste grunnen til at du testet negativt idag er at det var for tidlig. Vinterdepresjoner er en unødvendig ting i livet, som vi ikke trenger!Om du ikke har testet for tidlig, men det faktisk ikke er noe, så håper jeg du vinner i lotto, slik at du kan komme igang igjen før neste sommer. Om ikke, så krysser vi hvertfall fingrene for at neste sommer er Sommeren. Med stor S! :-)Klem

  2. Det finnes absolutt ikke noen rettferdighet i dette, dessverre… For da hadde du vært gravid for "lenge" siden.Synes det er trist at reglene for lege og jordmordrevne klinikker er som de er da det gjør det vanskelig for de som ønsker åpen donor å gjennomføre IVF. Håper dette kan forandre seg ganske kjapt, så du får den muligheten uten å måtte velge annet enn det som føles riktig for deg.Klem..

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.