Jeg kaller henne Storkfrøken

IMG_6012

Siden jeg skriver under pseudonym på bloggen (uten at det er noen stor hemmelighet hvem jeg er), så synes jeg at alle andre jeg skriver om her også skal få sine “navn”. Min mor har jeg lenge kalt for Ønskebestemor og pappa blir jo da Ønskebestefar. Jeg har to brødre, så de er ønskeonkler (det får bli store Ønskeonkel og lille Ønskeonkel da, siden jeg har en storebror og en lillebror) og lille Ønskeonkel har en samboer, som får hete Ønsketante. Men lillemor da. Jeg har lenge tenkt på at hun også må få sitt navn, men jeg synes Ønskebarnet ble feil og alle andre kallenavn jeg har brukt har ikke vært helt passe synes jeg. Men i går kveld kom det til meg. Navnet hennes på bloggen blir Storkfrøken.

Endelig fikk jeg litt tid til å se på designet på bloggen. Det er temmelig likt det jeg hadde før jeg flyttet til familieprat. Men hadde jo ikke hatt det så lenge, så jeg hadde ikke rukket å bli lei det enda. Jeg er fornøyd.

Håper dere også liker både kallenavnet til Storkfrøken og designet på bloggen min.

Klemmer fra Ønskemor

 

2 Replies to “Jeg kaller henne Storkfrøken”

    1. ja, jeg liker det veldig godt. Det begynte egentlig med at jeg kalte henne for Snorkfrøken fordi hun er så tett i nesen og da blir det litt snorkelyder fra henne når hun gråter og plages med ett eller annet. Da var det kort vei til Storkfrøken som jeg likte mye bedre.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.