Jeg kjeder meg ikke – ny adresse, nytt navn, ny blogg – og mye mer


Endelig har jeg fått tid og ro på meg til å gjøre noe jeg har tenkt på veldig lenge. Jeg har følt at jeg har vokst litt vekk fra Ønskemornavnet og Mitt Storkebarn. Jeg er definitivt ferdig med å prøve å bli gravid og jeg ønsker egentlig ikke at bloggen bare skal handle om barn, og det er jo ikke bare snakk om ett lenger heller. Dette er MIN personlige blogg og handler om meg og mitt liv. Selvfølgelig er Storkfrøken og guttene en STOR del av livet mitt, så det å holde dem helt unna bloggen kommer nok ikke til å skje. Jeg er jo fremdeles en selvvalgt enslig mor og det er det viktigste i mitt liv. Barna er det aller viktigste. Men livet med barn skal også la seg kombinere med jobb, fritid, vennskap, hus og heim og alt det livet dreier seg om. Da synes jeg begrepet “enestående mor” beskriver godt meg og mitt. Fra nå av skriver jeg ikke lenger under pseudonymet Ønskemor, men som meg selv, Katinka. Det er jo uansett lenge siden jeg skrev anonymt.

Å sitte med tekniske utfordringer på pc og web og slikt var jo en stor del av livet mitt før jeg ble mamma til Storkfrøken. Litt sånn nerding som jeg kan fordype meg og kose meg veldig med har jeg knapt hatt tid til de siste to årene. Derfor har jeg faktisk kost meg litt med å få et uplanlagt sykehusopphold. I morgen har jeg vært her en uke og jeg har virkelig klart å kose meg litt med et par små prosjekter som jeg aldri hadde tatt meg tid til hjemme nå rett før fødsel.

Så her har dere altså min nye blogg. Jeg kommer nok til å gjøre litt flere endringer framover. Men jeg har også litt andre prosjekter som jeg skal pusle med. En ting jeg har brukt litt tid på er bullet journaling. Jeg har begynt å lage min egen almanakk denne uken og jeg har øvd på håndskrift med penseltusjer. Koser meg faktisk veldig med det.

Klem fra Katinka

5 Replies to “Jeg kjeder meg ikke – ny adresse, nytt navn, ny blogg – og mye mer”

  1. Helt topp, Katinka!!! Som du vet så digger jeg din nye visjon. Bloggen blir til etter det livet man lever der og da. Den endrer seg i takt med en selv.
    Syns det er litt godt å se at du ligger der og legger planer, pynter og tar livet med ro?
    God oppladning?

    Stor klem❤

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.