Jeg MÅ vel bare?

Hadde disse testene tilhørt noen andre enn meg selv, så hadde jeg bare sagt: “WOW” hvor mange er det inni der tro? Å tro på det helt selv sitter langt inne, men nå er jeg på gli. Jeg tror ikke streken kan bli noe sterkere nå faktisk. Så det gjenstår bare blodprøve for å få den endelige bekreftelsen før helgen.

14199296_10155078114946002_6376388683040044477_n

Jada, nå jubler jeg bittelittegranne inni meg her jeg sitter. Jeg MÅ jo bare tro at dette kan gå veldig bra. Jeg ER faktisk et langt skritt videre og jeg har jo heller aldri opplevd at det er gått galt etter at det har kommet så langt, så nå BØR jeg vel senke skuldrene og bare slappe av, nyte tilværelsen og lille Storkfrøken så mye som mulig. Tiden kommer vel tidsnok til den dagen at hun ikke får fullt fokus alene lenger. Jeg tror dette kan bli veldig spennende, utfordrende, fantastisk, skummelt, fint og alt mulig på en gang.

Om halvannen time sitter jeg på venterommet på furstlaboratoriet og venter på å få tatt blodprøve. IIIIIIIIK!

Ønskemor

10 Replies to “Jeg MÅ vel bare?”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.