Jeg snapper for mammabanden

For en tid tilbake ble jeg kontaktet av mammabanden. Jeg ante ikke egentlig hva mammabanden var for noe og jeg ble nesten litt usikker på om jeg skulle svare ja eller nei når de spurte meg om jeg ville snappe for dem. Jeg er jo ikke så veldig god på snap, som de fleste som følger meg der sikkert allerede vet. Jeg klarer iallefall ikke å snappe veldig mye eller ofte. Det blir litt i rykk og harde napp egentlig. Jeg gikk jo lenge og vegret meg skikkelig for hele snapchat og alt jeg hadde hørt om det, syntes jeg bare var noe tull.

Heldigvis, så hadde jeg åpnet opp litt for snapchat den siste tiden før de kontaktet meg. Jeg hadde nemlig begynt å følge litt med på en lukket tvillingmammasnap og noen om tøybleier. Og i og med at jeg hadde fått meg snappekonto, så kom jeg over noen flere fine å følge med på også. Så jeg hadde begynt å varme opp.

Etter at jeg sa ja til å snappe for mammabanden, så har jeg snappet to ganger for andre lukkede snapper (med tema tvillingmamma og tøybleier). Så jeg har fått prøvd meg litt mer og jeg må bare si at jeg begynner å like mediet veldig godt, selv om det er MYE jobb. Jeg har selvfølgelig også begynt å følge mammabanden. Jeg klarer ikke å få med meg helt alt, men de siste dagene har vært skikkelig artige å følge med på. Og jeg har gått og gledet meg veldig til denne uken, for denne uken har de tema fødsel og jeg er en av de heldige som skal snappe. Siden jeg har så mye på hjertet har jeg fått en hel dag på mammabandensnappen og jeg grugleder meg skikkelig. I morgen braker det løs!

Jeg har fått spørsmål om å snappe om fødsel, det å bruke donor og å være selvvalgt alenemamma til tvillinger og ei på to år. I hodet mitt har jeg innhold til en hel uke MINST!! Så nå trenger jeg litt hjelp fra dere. Hva ville dere likt å høre meg fortelle om på mammabanden i morgen?

Gleder meg til å se dere på mammabandensnappen!

Katinka

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.