Kan noen hjelpe med et godt råd?

Jeg fikk akkurat følgende kommentar til et innlegg på bloggen min:

Sitat:

Heisann.

Så synd det ikke funket denne gangen, men godt å se at du ikke mister motet, for det skal man jo ikke. Har selv 3 forsøk bak meg, men alle gangene kom mensen alt for tidlig etterpå. Et klart tegn på på at kroppenmangler progestron, noe jeg også har testet. Det triste er at legen “min” på Volvat, der jeg har tatt alle testene mine, plutselig skyver ansvaret over på Stork, og mener at siden de er behandlene klinikk, så er det de som må skrive ut medikamentene. Veldig merkelig siden det er på Volvat jeg har gått hele tiden, og betalt i dyre dommer for konsultasjoner og tester.

Gikk glipp av en Købentur i går, nettopp på grunn av dette. Det syns jeg er jævlig irriterende, nå som jeg har ferie, og kunne dratt uten å måtte ta fri fra jobb osv.

Er det noen i Osloområdet som kan anbefale en gynekolog eller lege som er litt mere hjelpsom? Har jo papirer på alle testene mine, trenger bare den lille papirlappen med en resept på…..

 

Sitat slutt

 

Er det noen som har et godt råd til denne stakkars frustrerta jenta? Jeg blir så sint, for slik skal det jo ikke være. Dette må være snakk om bigtime diskriminering spør du meg. Akkurat nå er jeg så glad for at jeg har en gynekolog som Stork har anbefalt og som er virkelig flink og som hjelper andre kvinner som reiser til Stork, så han vet virkelig hva det er snakk om. Han holder jo til et stykke utenfor Oslo, men hadde det ikke vært så vanskelig å komme inn hos han, så hadde det jo vært verd en kjøretur spør du meg. Men som jeg svarte i kommentaren, så må man ha henvisning fra fastlegen sin for å komme til han og etter det tar det hele tre måneder før man får time, og det er jo altfor lang tid akkurat nå.

 

Er det noen lesere her fra Osloområdet som kan hjelpe til med å tipse denne stakkars leseren min? Jeg er så engasjert og sint her nå at jeg knapt vet hvor jeg sitter eller står.

 

Bildet er hentet her.

Hilsen sint Ønskemor

10 Replies to “Kan noen hjelpe med et godt råd?”

 1. Da har jeg fått en kommentar på mittstorkebarn på facebook om en gynekolog. Jeg limer inn kommentaren her:
  “Jeg går til en veldig dyktig gynekolog, nå har ikke jeg gått til henne pga ufrivillig barnløshet men har hørt mye bra om henne på det området også. Skader kanskje ikke å høre? Hun heter Kristine Meidell og holder til på Linderud i Oslo”
  Ønskemor

 2. Linda Johansen på Oslo City Legesenter. Bra dame 🙂 Synes det var ille at jeg måtte til Danmark for å få hjelp.

 3. hei. jeg har AKKURAT samme problemet!!! så jeg skjønner denne jenta såååå utrolig godt!!! har 2 forsøk bak meg,der jeg nå ser at prøvene jeg tok før 1 forsøke allerede viste veldig lavt progesteron! dette finner jeg ut nå,2 turer,1 spontanabort senere!! at ikke legen min eller sykehuse kunne fortelle meg dette før jeg reiste 1 gangen gjør meg forbanna å trist! har nå etter mye om å men etter min fordommsfulle lege (siden jeg er med en jente) min lege mente nemmlig at denne progesteron behandlingen var ULOVLIG her i norge at det var desverre ikke mere han kunne gjøre for meg ( enda han er gift med en gynekolog!!)tatt saken i egene hender å pratet med gyno på sykhuset her, de sendte resept til meg i posten med progesteron så nå får jeg mitt etterlengte hormon å drar til køben om ca 10 dager 🙂 🙂 håper det hjelper meg å håper dere anre som prøver det lykkes også 🙂

 4. kristineprivat: Så flott at det har ordnet seg for deg! Nå ble jeg skikkelig glad. Da kan det jo faktisk hende at vi er i København på likt. Normalt, så skal jeg dit litt tidligere. Men de sier at pergotime forlenger syklusen en del, så da blir det sikkert senere enn det jeg er vant med. Så det kan fort bli til at vi kan ta en kaffedate i Køben 🙂

 5. Heisann.
  1000 takk for god hjelp. Ivf har feie i hele juli, så jeg ringte Oslo City Legesenter og bestilte time hos Linda Johansen. Fikk time på dagen hos denne herlige og varme dama. Hun gjorde vei i vellinga. Leste prøveresultatene mine, sjekka meg, ga meg masse ny (rart ingen har sagt dette før) og viktig informasjon, skrev ut de reseptene jeg trengte, og sa at selvfølgelig blir jeg gravid, alt ser veldig bra ut. Så nå blir det ingen mere Volvat (måtte dem brenne i hel….) bare Linda!!! Igjen tusen takk for hjelp og tips 🙂
  Lykke til ALLE sammen!!

 6. Ikke frustrert lenger: Så flott at det har ordnet seg! Nå ble jeg skikkelig glad! Egentlig, så var jo dette kanskje hjelp til meg også, siden jeg skal flytte til Oslo til høsten. Jeg håper jo at jeg ikke trenger slik hjelp lenger da, men om jeg ikke er gravid da, så må jeg jo finne en ny gynekolog som kan hjelpe meg videre. Det blir litt for langt å fortsette å reise til han jeg går til nå. Da er iallefall ikke jeg i tvil om at det er Oslo City legesenter og Linda jeg skal til 🙂

 7. ja hadde vært hyggeli å møttes på en kaffe i køben, men vet ikke enda nårr jeg reiser, skulle ha hadd mens mellom 5-7 juli å har enda ikke fått den!!?? den har ALDRI vært forsinket,ivertfall ikke det siste året der jeg har drevet å sjekket hver mnd! synes dette er veldig rart! var jo til legen min sist etter insiminasjon,akkurat 14 dager etter,å tok en blodprøve for å sjekke om jeg var gravid. kansje det var for tilig å at jeg er det alikevell? men hadde jo mens etter det men fikk ikke nå! så planen var jo at jeg skulle reise nå til helga! har ENDELIG fått min hormonkur slik at jeg faktisk kan bli gravid,å alt er klart,men selfølgelig fikk jeg ikke min mens nårr alt er klart! er irriterende! men jeg sier i fra så får du høre når jeg reiser så kansje vi er der samtidlig, hadde vært morsommt! 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.