Kjøp Dagbladet på mandag!

Nå nærmer det seg dagen for at intervjuet med meg kommer i dagbladmagasinet “Barnets helse og sikkerhet”. Det kommer på mandag og siden jeg har lovet dere at jeg skal minne dere på det, så gjør jeg herved det! Løp og kjøp! Jeg gleder meg veldig. Selv om jeg har lest gjennom og godkjent intervjuet med meg, så vet jeg at det kommer til å være en del mer om dette temaet. Jeg er kjempespent!

 

Klem fra Ønskemor

30 Replies to “Kjøp Dagbladet på mandag!”

  1. Ønskemor: Jeg har lært det av bestemoren min. Når man har en fin jakke eller noe annet fint så sier hun, “å har du stjært den hen a?”.
    Jeg må ha arvet den sære humoren min fra henne… 🙂

  2. Toppenavheia: Ntå… søte geita… Løvetann er digg for dem… de er igrunnen ivrige på mye, en ting som ikke er lurt å gjøre dem gira på er tobakk 🙂

  3. Hehe, snakker du av erfaring her altså? Ble litt imponert da den plutselig klatra opp. Den er veldig tam, den andre kommer mer og mer. Veldig moro å være tante til geiter altså 🙂
    Skal nok ikke gi de tobakk altså, hva skjer da?

  4. Toppenavheia: Geiter er veldig flinke til å klatre. Og det skjer vel det samme med dem som med mennesker som får i seg tobakk… de blir hekta, og vi vet jo alle at det ikke er så veldig bra. Jeg har opplevd geiter som tagg om sigaretter ja (uten fyr)

  5. Jeg har bladd og bladd i e-avisen til Dagbladet, men ikke funnet noe ennå. Venter spent på at avisen kommer i butikken… 🙂

  6. Andreas: Nei, det står nok ikke i noen e-avis. Dette bilaget gis ikke ut av dagbladet, men er et slags reklamebilag. Jeg har akkurat stått opp, så jeg har ikke fått lest det enda selv. Skal bare spise frokost, så skal jeg komme meg ned i butikken og handle.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.