Klar for insett.

Det ble bestemt at jeg setter inn to embryoer i dag. Maigaard mente det var best. Begge skal være fine og har fått assisted hatching. Jeg får ett til frys. Jeg er fornøyd med det. Jeg sitter på venterommet og venter på å komme inn nå. Jeg fikk time klokka 10.

Jeg vet ikke om jeg er følelsesmessig klar for de to ukene som kommer. Jeg er ikke klar for noen nedtur heller. Det eneste jeg er motivert for er en positiv test. Gruer meg til de to ukene i usikkerhet som kommer nå. Jeg har hatt så altfor mange av dem.

Ønskemor

8 Replies to “Klar for insett.”

  1. Flott at det blei to da, som har fått full pakke! Og greit med en eskimo i banken. Vi venter med deg i disse to grusomme ukene… *klem*

  2. Ja, de to ukene er en plage!!! Men må gjennom de.. Lykke til!! Nå ligger det til rett skal du se 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.