Endelig Internett i mitt nye hjem!

Da skal det bli litt enklere å blogge og følge med på e-post og alt som skjer. Jeg har vært litt isolert i det siste. Jeg har hatt facebook og “hovedmailen” på mobiltelefon, så jeg har fått ordnet det viktigste. Men nå er heldigvis Internett oppe og går i mitt nye hjem og da er jeg klar for å følge mer med på bloggen og holde dere oppdatert om hva som skjer med meg. Beklager til dere som kommenterte for maaange dager siden, men som først ble godkjent og fikk svar i dag. Jeg får skylde på mangel på Internett, og veldig mye å gjøre.

Det som har betydd mest stress for meg har vært å gjøre leiligheten i Oslo klar til fotografering. Det ble jeg heldigvis ferdig med på fredag. Det er ikke noe negativt stress, men VELDIG positivt. Jeg koser meg virkelig når jeg jobber intenst med noe som er praktisk rettet og jeg får være kreativ samtidig. Helt hundre prosent fornøyd ble jeg ikke, men med noen små justeringer, så blir jeg iallefall fornøyd til visning (tror jeg, nesten iallefall… perfeksjonisten blir vel aldri helt fornøyd). Jeg trur visning blir i slutten av uken som vi starter på i morgen, så det er fremdeles litt å henge fingrene i. Men nå skal jeg rekke det.

I mitt nye hjem, står det meste i kasser, men det er ikke noe stress med å få ut det som ligger trygt oppbevart under tak, i riktig hus. Jeg skal prøve å få det viktigste på plass så snart som mulig da. Jeg har en ambisjon om å reise på ferie på torsdag, men det trur jeg holder knapt. Heldigvis ingenting som er bestillt, men jeg skal besøke ei venninne i fjellbygda jeg bodde tidligere. (da jeg begynte å blogge, bodde jeg der, for dere som har fulgt meg så lenge). Jeg håper iallefall at jeg er avgårde før lørdag. Neste uke kommer familien min oppover, så da blir det familieferie på fjellet, med ridning og fjellturer. Det skal bli kos.

Og midt oppi det hele skal jeg starte med hormonstimulering. Ja, jeg starter faktisk allerede på onsdag førstkommende! Jeg som skulle gå i “evigheter” på synarela. De 6,5 ukene med bare synarela går allerede mot slutten og nå førstkommende onsdag skal jeg sette en Elonva injeksjon. Det er en depotsprøyte, så den holder i 6 dager. Den syvende dagen skal jeg ta 225 ie gonal f. Elonvaen er svindyr, og jeg fikk helt bakoversveis da jeg så prisen, men da jeg skjønte at den tilsvarer 225 ie med gonal-f i 6 dager, så ble det jo ikke så ille. Jeg går alltså opp i dose på hormonstimuleringen fra 150 ie til 225 ie daglig. Det er godt å vite at jeg får litt mer “krutt” denne gangen.

Det er litt mer som er annerledes denne gangen fra forrige. Som sagt, så har jeg gått lenger på synarela, noe som antas å være positivt for endometriosen, og jeg får sterkere stimulering. I tillegg skal jeg ta 5mg prednisolon (kortison) daglig sammen med stimuleringen. Etter innsett skal jeg også gå på albyl-e som er blodfortynnende. Slik jeg har forstått det, så har dette med endometriosen å gjøre. Det vil hjelpe til slik at festingen går lettere. Endometriose blir regnet som en immunsykdom og det er antatt (slik jeg har forstått det. Dette er vanskelig) at kroppen lettere frastøter seg embryoet som et fremmedlegeme. Kortisonen og albyl, skal hjelpe til med dette.

Det føles SÅ godt å gjøre noe annerledes i tillegg til at jeg bytter klinikk. Jeg har hørt så mye positivt om Maigaard, så jeg har en veldig god magefølelse for det. Jeg skriver kontrakt på tre forsøk, til prisen for to. Men jeg skal jo ikke behøve mer enn det første, så det spiller jo ingen rolle. Det er bare en forsikring dersom noe skulle gå galt underveis. Man vet jo aldri. Er det en ting denne prosessen har lært meg, så er det å forberede meg på det verst tenkelige. Derfor tar jeg ingen sjanser.

En annen ting jeg har gjort er å gå til akupunktur. Det skal jeg skrive et eget innlegg om, for der har jeg mange tanker, og det er så mange som driver med det. Det er forskjellige retninger, og etter å ha tatt mye akupunktur i livet, så vet jeg iallefall hva jeg har mest tro på, og det vil jeg gjerne skrive litt om, sett fra mitt ufaglærte ståsted. Jeg synes nemlig ikke ALL akupunktur er verd å bruke penger på. Det er jo veldig kostbart.

Nå skal jeg ut å nyte finværet og naturen her jeg bor sammen med hunden, før jeg skal inn igjen og jobbe med å få pakket ut av kasser og male litt. Her er det ikke vanskelig å få tiden til å gå. Men nå altså med internett, så jeg kan ha på litt underholdning mens jeg holder på. Det har jeg ikke hatt før nå, siden parabolen ikke er koblet til enda, og radioen ligger et sted i flyttelasset.

Dagens bilde er av min herlige meditative utsikt. Her får sjelen min ro. Deilig.

utsikten min til bloggKlem fra Ønskemor

2 Replies to “Endelig Internett i mitt nye hjem!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.