Veldig usikker

I dag har jeg ikke vært noe særlig kvalm og egentlig savner jeg det litt… ikke å være kvalm altså… men muligheten for at jeg begynner å merke at jeg kanskje er gravid. Jeg trur ikke det er noe særlig lurt å ta gleden på forskudd her. Jeg har virkelig ingen gode holdepunkter på at jeg er det. Men jeg kjenner definitivt noe annet enn jeg har gjort etter eggøsning de siste gangene. Siden jeg har så på følelsen av at jeg ER gravid nå, så er jeg så redd for at jeg ikke skal være det. Det kommer til å bli et slag rett i fleisen om jeg ikke er det. Nå ville det nok være best å finne noe annet å tenke på for en periode. Det er jo uansett ikke noe annet jeg får gjort nå og uansett så har jeg bestemt meg for at jeg ikke skal prøve flere ganger før jeg har sommerferie. Argh…. frustrerende ventetid. Vil teste nå!!!

Ønskemor

14 Replies to “Veldig usikker”

 1. Ønsker deg virkelig lykke til :)) Du må ikke miste motet selv om du ikke er kvalm, det er VELDIG tidlig enda veit du =)) I mitt første svangerskap merket jeg ingenting før jeg var i uke 8, da kom det virkelig for fullt:P
  Man blir faktisk gal av og håpe og kjenner etter osv.. venter selv utrolig mye om dagen, skal ha tante rød i løpet av helgen men håper virkelig den uteblir=))

 2. Tuppen & Lillemor: Vel… jeg ble inseminert lørdag som var… da bør jeg vel egentlig vente helt til neste lørdag da…. argh… det er lenge… kanskje om en uke da…

 3. Skjønner godt at denne ventingen må være ulidelig! Man vil jo ha svar med en gang, helst i går 🙂
  Jeg ble ikke kvalm før jeg var ca. 5-6 uker gravid med noen av mine to. Det første tegnet med begge var utrolig ømme bryster og at jeg måtte tisse hele tiden!(vet ikke helt hvorfor det? det gav seg igjen for så å komme tilbake på slutten av svangerskapene selvføløgelig, da skjønner man jo liksom hvorfor 🙂
  Håper virkelig at det er din tur denne gangen 🙂

 4. hei. for en utrolig fin blogg du har!
  jeg har selv vært på stork klinikk den 10 pril,å tok en test nå søndag som var å den var positiv 🙂 men bynnte å bløde tre dager etter uteblitt mens,så nå er jeg bare bekymmret,å gå å ikke vite om det er noe der eller ikke er så frustrerende! så jeg kjenner meg mye igjenn i bloggen din! håper så inderlig det klaffet for deg denne gangen!
  mvh kristine kristineprivat.blogg.no

 5. kristine: huff, så kjedelig opplevelse. Det må være forferdelig. Takk for så fin tilbakemelding. Jeg krysser fingrene for klaff nå ja. Det kan jo ha vært narremens du har hatt kanskje?

 6. hei du. nei var nokk ikke narre mens jeg har hadd, var på sykhuset å fikk bekreftet at jeg hadde mistet! var forberedt på det men var utrolig tungt å høre forde. så nå er ny tur planlagt,allerede 30 mai 🙂 har ett tips til deg om du ikke har fått det fra før, en type sukker syke medisin som heter metfordin tror jeg, har en veninne som fikk den av legen siden hun ikke ble gravid på 5 år etter intens prøving, da hun bynnte på den ble hun gravid allerede etter første eggløsning. eneste er at de 14 dagene man går på de får man kraftig diare! ehehehhe 🙂
  tenkte jeg skulle høre med lege om enten det eller noe hormoner. har du noen tips eller fått noe som kan hjelpe av legen din så du kan annbefale.. å drive å google ting kan man bli gal av! mye delte meninger om alt!
  håper min neste gang i køben klaffer og lykke til til deg 🙂

 7. kristine: Huff, så trist. Jeg har ikke hørt om den medisinen for sukkersyke. Jeg er i utgangspunktet litt skeptisk til å ta medisiner i det store og det hele og jeg prøver å unngå selv hormoner i det lengste. Men gynekologen anbefalte pergotime neste gang. Det kunne jeg begynt på nå, om han ikke var på ferie. Jeg trur han er borte denne uken desverre. Jeg lurer på å reise ved neste eggløsning rundt 19.mai, men litt usikker enda.
  Jeg har også hørt noen snakke om CLA, men jeg googlet det og fikk ikke lyst til å prøve.
  Vi satser på klaff neste Købentur for oss begge 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.