Så var det på’an igjen.

På onsdag satte jeg Elonvainjeksjonen. Follikkelstimulerende hormon som virker i 6 dager før jeg skal fortsette med gonal-f fra dag 7. Det blir på tirsdag. Samtidig fortsetter jeg med synarela to ganger om dagen og jeg har begynt å ta prednisolon. Det føles godt å være igang igjen. Men jeg er ikke noe glad for alt jeg må putte i meg for å få drømmen oppfylt. Jeg håper så inderlig det skal klaffe snart, så alt strevet, pengene og alt jeg utsetter kroppen min for er verd det.

Det var en stor dose som skulle inn da jeg tok Elonva. Derfor gjorde det litt vondere enn de andre sprøytene jeg har tatt. Nålen var like liten og spinkel, så det var ikke stikket som var ille, men det var all den væsken som skulle inn. Det sprengte godt ja, men jeg var forberedt på det, så det gikk bra denne gangen også.

Nå savner jeg på en måte gonalen, for da satte jeg sprøyter daglig, og følte at jeg gjorde mer aktivt for at det skulle vokse fram mange folikler inni der. Men nå gjør jeg jo egentlig ingenting. Men jeg vet jo at det virker. I går syntes jeg at jeg kjente litt i området der nede, men jeg synes det er litt tidlig til at jeg skal begynne å kjenne at det vokser. Om det virkelig var det jeg kjente, er jeg redd det kan blir litt voldsomt. Men akkurat DET bekymrer jeg meg ikke for. 🙂 Jeg vil gjerne ha mange egg så lenge de har god kvalitet.

Dagene bruker jeg fortsatt på å komme på plass i ny leilighet og til å gjøre leiligheten i Oslo visningsklar. Den ble lagt ut for salg på fredag, og det skal være visning neste mandag. I morgen er planen min å reise på ferie, og når jeg kommer tilbake, så må jeg regne med at jeg ikke har noe tid å miste før jeg skal være i Århus til uttak. Derfor MÅ leiligheten være helt klar før jeg drar. Nå er det bare siste vasken igjen og lister som skal på plass. De listene har jeg blitt lovet skal bli ferdig, men jeg frykter litt at jeg må avbryte ferien litt tidligere for å få det klart. Men det får vi bare se hvordan blir. Jeg gidder ikke bekymre meg for det riktig enda. Om jeg ikke rekker det, så får jeg selge leiligheten uten list akkurat der hvor det mangler. Jeg liker det ikke, men her er babyprosjekt i første rekke. Sånn blir det bare. Jeg trur ikke stress er bra, så jeg tar det hele med knusende ro.

Underveis i prosjektet mitt ga jeg opp alt som het alternative metoder for å bli gravid. Nå er jeg litt tilbake til at jeg åpner for det igjen. Det er nesten så jeg angrer på at jeg er igang med ivf, for plutselig har jeg en følelse av at jeg kunne fått det til med inseminering fordi jeg har fått det så mye bedre med meg selv. Jeg ville kanskje fortsatt brukt litt tid, men jeg trur at jeg om jeg klarer å fortsette å leve litt mer rolig og ta litt bedre vare på meg selv og ikke stresse så mye, så er jeg sikker på at jeg, ved hjelp av bedre kosthold og den flinke akupunktøren min, til slutt ville fått det til. Men det kommer jeg nok ikke til å finne ut håper jeg (siden jeg skal bli gravid på dette forsøket her).

Jeg reiser på ferie opp på fjellet, hvor jeg bodde da jeg begynte å blogge og der jeg har pleid å jobbe på sommeren. Det skal bli godt med rolige dager sammen med hele familien. Ja, hele familien skal på ferie sammen. Jeg gleder meg veldig. Begge brødrene mine skal og han yngste som har egen familie, skal selvfølgelig ha med seg samboer og barn. Også mamma og pappa da. Jeg gleder meg til masse tid med alle sammen og særlig min lille tanteskatt. Da jeg bodde i Oslo, var det vanskelig å knytte bånd til han, men etter at jeg har flyttet hit, så har det vært mye enklere. Han er så nydelig. Jeg var med dem på stranden her om dagen og mens foreldrene hans pakket, skulle jeg passe. Han hadde akkurat sovet, og ble plutselig veldig kosehumør, og så kom han til meg. Tantehjertet holdt jo på å briste av lykke. Gode lille gutten. Gleder meg uansett til fortsettelsen sammen med han.

Selv om jeg er på fjellet på ferie, så skal jeg fint få til å komme meg til ul-scan hos gynekologen. Det hele er igrunnen veldig nøye gjennomtenkt. Det var ikke så mange gynekologer som var tilgjengelig på denne tiden på grunn av ferieavvikling, men jeg har jo hatt min faste gynekolog på Lillehammer hele tiden, og egentlig har jeg ikke byttet. Han var den eneste som ikke hadde ferie denne uken, så da passet det bra å ta ferie til nærmere de trakter akkurat denne uken som jeg skulle ha ul-scan. Jeg må nok bytte gynekolog nå etterhvert som jeg har flyttet til Vestfold. Men det får bli siden om det blir behov. Det skal jo egentlig ikke være så stort behov for det nå etter dette forsøket håper jeg. Jeg  håper iallefall at jeg skal slippe mer enn det ene gynekologbesøket, for da kan det fort bli hektisk. Men får bare ta det som det kommer. Sist gang måtte jeg jo til gynekologen hele tre ganger mens jeg gikk på hormonstimulering, før det var klart til å sette el-sprøyte. Hvis jeg må så hyppig nå, så kan det bli litt hektisk. Får bare se hva som skjer.

Det er moro å gjøre leilighet klar til foto og visning. Blir jo nesten som et hotell da, uten personlige eiendeler. Men allikevel. Veldig gøy og pynte og gjøre det fint. Men gjett om jeg savner de deilige rottingmøblene mine i den nye leiligheten min da.

veranda

 

Ja, jeg savner igrunnen sofaen, sengen og alle de andre møblene også. Det blir jo aldri skikkelig ordentlig her før alt er på plass.

Jeg har begynt som forhandler av interiørprodukter etter at jeg sluttet i jobben. Noe må jeg jo ha å leve av. Det er Casa Interiør som jeg forhandler. Det er homepartysalg, og det synes jeg egentlig bare er trivelig. Har allerede solgt og tjent en god del, så jeg er veldig fornøyd. Bonusen er selvfølgelig at jeg får veldig mye fint til mitt eget hjem. Så leiligheten i Oslo er pyntet med en del fra Casa. Skulpturen av gutten og jenta, som står i vinduet er derfra. Egentlig hadde jeg ikke sansen for slikt, men da den kom i startpakken, og jeg satte den opp i vinduet, så bare elsket jeg den, og kjøpte en buddah også. Blomsterpottene i vinduet er også fra casa og den lekre vasen som jeg har peoner i (jeg elsker peoner. Det er simpelthen den vakreste blomst jeg vet om, også lukter de så godt også).

stue

 

Soverommet med den fredfulle buddahen på hylla. Dumt at jeg skal flytte nå som det endelig har blitt så ryddig og fint hos meg. Men det skal det bli i ny leilighet også. Jeg flytter jo tross alt fra 42 til 78 kvm, så det skal bli mulig å gjemme unna litt mer av rotet, og få litt luft og rom imellom alt. Ikke rart jeg trengte loftseng i den lille leiligheten, når jeg planla å få barn der. Nå står loftsenga på “barnerommet” i den nye leiligheten <3.

soverom

 

Håper du likte innblikket i leiligheten jeg flytter fra. Jeg ble nemlig veldig fornøyd med bildene. Nå håper jeg at mange får lyst til å kjøpe, og særlig noen som er skikkelig rike (haha…) jeg håper så inderlig jeg kan sitte igjen med en slant, så ønskebesteforeldre kan få litt tilbake av alt de har hjulpet meg med i denne babylagingsprosessen.

Klemmer fra Ønskemor

 

2 Replies to “Så var det på’an igjen.”

    1. Ja, jeg har virkelig kost meg i den også. Det ER med tungt hjerte jeg selger den på et vis. På den annen side, så vet jeg at jeg kommer til å få det veldig fint i den nye også. Og jeg kommer jo ikke til å være så mye i Oslo framover.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.