• Få nye innlegg på epost

Tenk: Om en uke…

… så KAN det hende at jeg allerede er i Århus og eggene mine i en skål sammen med mange millioner sædceller.

Det er rart å tenke på.

Men først skal jeg på ferie. Fjellet: Her kommer jeg og hunden og hele familien min og skal kose oss masse sammen. Og vi skal riiii på islandshest. Det skal bli så godt å komme seg vekk litt. Vekk fra boligsalg og ny rotete bolig. Pakke sekken og ut i fjellet. Det skal bli godt. God oppladning til det som kommer kjenner jeg. 🙂

Klem fra Ønskemor i feriemodus.

4 Comments:

  1. Følger spent med, både på forsøk og salg av leilighet 🙂

  2. Spennende!!! Kanskje vi ender opp med termin omtrent samtidig? Hadde vært moro! 🙂 Lykke til!!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.