Veldig kort oppdatering

Det er nok å gjøre skjønner dere. Så dette blir bare kort innpå for å ikke holde dere på pinebenken lenger.

Jeg var til scanning på torsdag: 19 follikler fra 8 til 14 mm. WOW! takk og lov! Det var gode nyheter.

Så var jeg tilbake til scanning i går og da var det 21 folikler, men de hadde ikke vokst helt som forventet. De største var bare på 17mm og blant de 6 minste, var tre under 10mm og tre på 10mm. Det var også fem på 13mm som var litt i minste laget enda. Så da håper jeg de får vokst skikkelig nå. I går kveld, satte jeg min siste gonal-f-injeksjon og i kveld tar jeg mitt siste synarela-pust og setter el-sprøyte klokka 20.30.

I morgen tidlig setter jeg meg på båten til Hirtshals og durer nedover med bilen til Århus. Torsdagsmorgen blir det uttak og på lørdag blir det innsett.

En annen viktig ting som skjer: I går var det visning på leiligheten og i dag håper jeg på en skikkelig bra budrunde. Jeg satser på at leiligheten er solgt for et klekkelig beløp i løpet av dagen.

Nå skal jeg være flinkere med oppdatering framover.

Klem fra Ønskemor.

4 Replies to “Veldig kort oppdatering”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.