På vei!

Nå er jeg endelig på vei! Jeg sitter på en liggestol på fjordline fra Langesund til Hirtshals. Jeg fikk reisen superbillig, så da kunne jeg jo gjerne kjøre en halvtime lenger. Nærmeste kai er i Larvik, så superspeed hadde jo gått mye raskere. Men fjordline fikk jeg for bare 99,- så da måtte jeg jo slå til. Jeg betalte litt ekstra for liggestol og Internett. Det ble litt under 200,- Tilbake på lørdag blir det superspeed til Larvik, for det passet best med tiden. Det kom på ca 600,- og det er jo ikke så verst det heller. Det er så deilig å reise med bil. Blir jo ikke så mye å drasse på overalt. Bare bære det jeg trenger ut og inn av bilen.

Jeg kom hjem fra ferie på mandagskvelden og var ganske letta egentlig over at jeg ikke måtte avgårde med en gang tirsdagsmorgen, men kunne vente helt til i dag. Godt å ha en dag hjemme og få gjort litt. Så jeg har fått gjort litt. Det hadde vært en hannkatte inne hos meg og markert, så jeg har hatt nok å henge fingre i kan dere skjønne. Den hadde markert i hundesenga, så hunden har luktet mildt sagt ille. Heldigvis hadde jeg allerede handlet en klippemaskin på vei hjem fra ferie og skulle allikevel klippe henne helt kort. Nå er hun en fin korthåret samojed kan dere tro. Jeg har så vondt av henne i den varmen, så jeg barberer den stakkars polarhunden på sommeren like greit. Nå er hun nydusjet og kortklippt og foreldrene mine passer henne. Men fy, for en stank det var i leiligheten. Jeg synes jeg kjenner lukta enda her jeg sitter på båten. Fysj. Gode tips for å fjerne lukt av kattetiss mottas med takk. Nå skal jeg slutte å ha vinduet åpent for at pus skal få gå ut og inn som hun vil. Katteluke og microchip må på plass snarest.

Nettet her på båten er elendig, så jeg er veldig spent på om jeg i det hele tatt får publisert dette, men jeg gir det et par forsøk. Jeg skal iallefall ta sikkerhetskopi. Det blir iallefall ikke noe bilde. Det skal jeg få til i morgen når jeg slapper av på hotelrommet etter uttak. Jeg er sååå spent på hvor mange egg jeg får ut. 21 folikler må da kunne by på noe bra.

Jeg oppdaget i dag tidlig at Maigaard har “embryoscope”. En bloggleser tipset meg om fordelene med embryoscope for en tid tilbake, men jeg har ikke tenkt så mye mer på det. Det vil si at de har en spesiell incubator for embryoene der de blir tatt bilde av hvert 20. minutt. På den måten kan de følge utviklingen mye grundigere og uten å ta dem ut og inn av incubatoren hele tiden. Da har embryoene hele tiden optimale forhold. Det å ta dem ut og inn stadig for å følge utviklingen kan være risikabelt. Med embryoscope får man også sett dem mye mer, slik at det er lettere for klinikken å velge ut de beste embryoene. Jeg ble nysgjerrig på hvordan det var hos cfc, og der har de det ikke. De hadde noen argumenter for at det ikke var nødvendig. Jeg blir mer og mer lei av cfc. Aldri tilbake dit iallefall. Jeg synes det virker som at de aller først tenker profitt. De avskjærer flere metoder som andre klinikker mener har mye for seg. Ja, de ville jo kjøre samme medisinprotokoll på meg som sist også, og dette forsøket er et bevis allerede for meg at de kunne gjerne vri hjernecellene litt til for å prøve å få ut flere egg hos meg, men nei, det var visst ikke planen dems. Maigaard ser nå ut til å få ut det dobbelte. Hvis eggene også har god kvalitet, så er jeg helt overbevist over at cfc ikke er det beste stedet for meg iallefall.

Åja, jeg har fått solgt leiligheten min! Til 90 000 over takst. Det vil si at jeg kan betale tilbake til mamma og pappa alt det de har betalt for å hjelpe meg med babyprøving. Hurra! Jeg håper også at jeg snart skal få kjøpt leiligheten jeg bor i og kan pusse opp kjøkken og bad. Jeg skal iallefall begynne å pusse opp soverom og sette inn skyvedørsgarderober der. Nå er jeg faktisk hundre prosent gjeldfri om man ser bort fra studielånet. I år skal jeg skaffe meg enda mer studielån. Jeg ser på det som at jeg skal ha ett års ferie. Det blir ikke noen gullgruve økonomisk sett. Men skal jeg klare å få dette barnet, så har jeg kommet fram til at det er nødvendig å roe ned. Jeg har det så utrolig bra med det akkurat nå. Jeg har en tanke om å ta en mastergrad også, men jeg får se. Har litt forskjellige planer og tanker. Nå først: bli gravid, og det har jeg tenkt til å bli de nærmeste ukene. Deilig tanke.

Nei, nå er det mye løssnakk her. Jeg trur jeg skal komme meg en runde på båten her og kikke litt. For en labyrint foresten. Veldig vanskelig å finne fram. Jeg så en italiensk restaurant og da løp tennene mine i vann, så nå er planen å komme seg dit. Jeg har visst bare rukket frokost i dag, så begynner å kjenne det.

Korrekturlesing får bli senere.

Klem fra Ønskemor

6 Replies to “På vei!”

  1. Så bra at du ble gjeldsfri vennen. Det er en så god bør å bli kvitt.
    Maigaard høres mye mer seriøse ut. Jeg tør ikke være overoptimistisk lenger, men krysser fortsatt fingre og tær og alt jeg kan krysse for deg vennen, og håper… Ønsker deg så inderlig et lite barn!
    Klem og lykke til vennen!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.