Jeg lever

Jada, jeg lever. Det har kommet noen meldinger nå, med spørsmål om om hva som skjer med meg. Formen er varierende, det er det eneste jeg vil si. Noen dager er det ekstremt bra, andre dager, som i dag, er det rimelig kjipt. Derfor blir heller ikke dette lange innlegget. Men totalen trur jeg er på bedringens vei, selv om det er vanskelig å tro på de kjipe dagene. Muskelterapeuten, som koster flesk, gjør sitt for å bedre situasjoen, men til uken skal jeg til legen og høre om det er noe mer jeg kan gjøre. Lei av plagsom nakke (og hode) nå. Har påbegynt diverse innlegg som bare har blitt liggende som kladd, de kommer nok en gang de også.

Ellers er det snart Finlandstur og lapraskopi. Jeg har klart å få alt inn i vinterferieuken min, så jeg slipper mer fravær fra jobben enn nødvendig. Men det kan hende jeg blir litt sykemeldt etter lapraskopien da.

Er det noen av dere som har vært gjennom en lapraskopi? Hvor lenge var dere sykmeldt etterpå?

Ønskemor

6 Replies to “Jeg lever”

  1. Når jeg tok min lapraskopi fikk jeg bare 3 dagers sykemelding. Operasjonsdagen samt to dager etter. Men hvordan rutinene for dette er i finland må da fåglarna vite, det gjør hvertfall ikke jeg!
    Ønsker deg lykke til med Finlandsturen 🙂

    1. Ok, men jeg skal ta lapraskopien i Norge da. Kanskje jeg ikke uttrykte meg helt presis. Men siden begge deler skal skje med to dagers mellomrom, er det kanskje ikke så rart. Jeg får regne med at jeg klar for jobb uken etter da, siden jeg skal inn på en onsdag (godt å få helgen på seg da).

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.