Klarer ikke la være

Jeg VET at man ikke skal stole på testresultatet når man leser av etter at tiden har gått ut. Men når jeg ser dette, klarer jeg jo ikke la være å tenke mitt.

image

Ønskemor

20 Replies to “Klarer ikke la være”

 1. Hei, jeg har fulgt bloggen din en liten stund etter å ha sett deg på Puls. Jeg håper virkelig det går veien for deg denne gangen. Selv har jeg tvillinger (ikke kunstig befruktning). Tidlig i graviditeten fikk jeg en del negative g- tester, og deretter svake, svake streker etter at testtiden var gått ut, sånn som deg. Ettersom dagene gikk ble streken sterkere. I dag krabber to stk 10 måneders tvillinger rundt på gulvet;)

  Krysser fingrene for deg, det blir spennende å følge deg fremover.

  Hilsen Marianne

  1. Og jeg som trodde at det ikke kunne være tvillinger hvis ikke streken ble raskt sterkere. Tvillinger er ikke det viktigste i verden, jeg skal også være overlykkelig for én 🙂

 2. Utvilsomt positive tester, i hvert fall. Min erfaring er at de strekene som lar seg avbilde uten demontering og flombelysning er positive, mens de man ikke klarer å fange med kamera er negative. Gratulerer og hurra! 😀

  Jeg fikk forresten også feilmelding på Clearblue digital da jeg skulle teste i høst (helt utrolig irriterende), og måtte kjøpe en ny da jeg skulle ta blodprøve. Et tips er å samle urinen i et beger, så slipper du å vente til dagen etter. Man blir jo så utålmodig!

 3. Vi hadde ikke antydning til strek uansett hvor lenge etter tidsfristen på de forsøkene som ikke gikk, men på det forsøket som ga positive tester begynte det akkurat sånn som dine! 🙂 Gratulerer!! 🙂

  1. så godt å vite! Jeg skal prøve å tro på det nå, men trur jeg venter til fredag med cb digital. Jeg gleder meg til å lese “gravid”

 4. Fantastisk. Jeg har også tatt min del av tester før tiden, og jeg har aldri hatt positiv test og ikke vært gravid. Så jeg slenger meg med og GRATULERER!!! Det er så inderlig fortjent.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.