Kleshengere til barneklær

Jeg begynner jo å få en del klær til lillegull. Det meste er arvet, også har jeg kjøpt bittelitt selv. Jeg har kjøpt litt lettere klær for sommermånedene for jeg har ikke arvet så mye lett. Hvis sommeren blir så varm som i fjor, så kan jeg jo ikke kle ungen min inn i varme, langermede bodyer. Så jeg har kjøpt litt kortermede bodyer, og noen søte sommerkjoler. Jeg elsker å gå i kjoler selv, så jeg gleder meg til å “dolle opp” lille gull i kjoler på sommeren.

Et par av disse kjolene er ganske fine, slike som må strykes om de blir krøllete. Så jeg tenkte at det er innmari dumt å brette de sammen og slenge de inn i skapet sammen med alt det andre. Det gir meg garantert mye jobb. Så jeg skulle jo hengt dem opp. Alle mine kleshengere er for store, så jeg må nok kjøpe noen små. Ikea har noen billige trefargede, men jeg skulle så gjerne ha hvite, noe alla disse:

kids-concept-star-kleshenger-hvit

Men herlehet. Disse koster 49,- pr. stk på lekmer.no. Det har jeg ikke råd til. Jeg vet at det er en mulighet å male de fra ikea, så det blir nok det jeg ender opp med å gjøre. Men om noen har et tips til meg om hvor jeg kan få kjøpt noen som allerede er hvite og gjerne litt søte som de på lekmer, så ville jeg blitt superglad.

Her er en av kjolene som behøver en kleshenger:

IMG_5405

Den er i rett størrelse til å passe når fetter og kusine skal feire sine bursdager tidlig på høsten og som jeg gleder meg til å ta med lillegull i kjole i bursdagsselskap til fetteren og kusinen sin (kusinen hennes kommer til å være ca et halvt år eldre enn henne. Trur de skal få mye glede av hverandre i framtiden).

Noen som vet om noen søte, hvite kleshengere?

Klem fra Ønskemor

7 Replies to “Kleshengere til barneklær”

  1. Hei ☺ Vet at Caroline Berg Eriksen hadde noen veldig fine små hengere (leste det på bloggen )mener å huske at ho bestilte fra ebay. ..

  2. De har tre stk eller er det to stk for 29kr på Clas Olsson. Litt i ammetåka så litt usikker, men mener d var d jeg betalte

  3. Jeg har kjøpt hvite, rosa, blå og røde hos ahlens til en rimelig pris for noen år siden, men vet ikke om de har dem enda. Var nøyaktig som de på IKEA, bare malt.

    1. Takk… skal sjekke… nå har jeg fått noen helt greie gratis. Så går det kanskje å kjøpe en eller to pyntehengere hvis jeg vil ha noe hengende framme til pynt og da gjør det jo ikke så mye om de koster litt. 🙂

    1. Ja, fikk noen på hennes og mauritz også. Men det var først og fremst for å ha et par som jeg kan henge fram søte små kjoler på jeg tenkte. Nå har jeg bestilt et par på e-bay, så får vi se hvordan de er.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.