Kontakt med klinikken.

Siden jeg har litt symptomer på overstimulering, så skrev jeg en mail til klinikken for å holde dem oppdatert. Jeg er ikke bekymret, men synes det er fint å informere dem om hva som skjer. De svarte ikke på mailen, men en sykepleier ringte meg istedet. Så jeg har fått beskjed om å ta det med ro, drikke masse og spise proteinrik mat. Så skulle jeg følge med på vekta mi ved å veie meg hver morgen for å sjekke at jeg ikke plutselig går opp flere kilo. Det hadde jeg allerede googlet meg fram til, så det har jeg allerede gjort siden i går. Jeg har også fått et tips om å måle mageomfanget. Så lenge det er stabilt og vekten er stabil, så er det nok ikke så stor fare. Jeg er ikke bekymret og det var ikke sykepleieren heller. Jeg skal ikke jobbe på over en uke enda, så det går helt fint å ta det med ro. Jeg skulle også passe på å sove litt i løpet av dagen slik at jeg får nok søvn, og jeg kunne gjerne ta litt paracet. Jeg føler ikke behov for å ta noe smertestillende, for det gjør ikke akkurat vondt og jeg har heller ikke så veldig behov for å sove mer enn det jeg gjør på natten. Men jeg tar det med ro da. Det er fint. 🙂

Klem fra Ønskemor som ønsker seg en uke fram i tid for å teste for alvor!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.