Kort oppdatering

Kjenner at jeg snart skal ta en liten lur. Men en kort oppdatering skal dere få. Det var VONDT! Det er det jeg tenker mest på akkurat nå. Jeg var så glad for at det var Svend Lindenberg som tok egg hos meg og jeg fikk ut fem egg. Jeg ble godt ivaretatt følte jeg, og de holdt meg leenge i sengen etterpå. Kan hende det var fordi høyre ovarie lå så vanskelig til og han slett veldig med å komme til der, men til slutt, så klarte han det etter mange stikk. Jeg har enda veldig vondt i magen, men det hjalp å komme til hotellrommet og spise litt og legge seg nedpå her. Akkurat når jeg skulle komme meg til hotellet kjente jeg at jeg var veldig glad for at jeg hadde mamma med meg. For da hadde jeg det tøft.

Nå skal jeg sove litt og kommer sterkere tilbake.

Ønskemor

14 Replies to “Kort oppdatering”

 1. Gratulerer med å ha kommet i gang med prosessen! Så moro! 🙂
  Jeg vet hva det vil si å ha vondt i magen. Men dette har jo et mål og målet er virkelig verdt det.

 2. Så dumt at du hadde så vondt under uttaket – men, nå er det over! Krysser fingrene for at disse fem eggene koser seg i varmeskapet sammen med spermen, og at du på fredag, er lykkelig ruger på 1 perfekt gullegg (med søsken i frysen) 🙂

  1. Ja, takk og lov at det verste er over nå. Nå håper jeg bare at alt går bra med eggene og at jeg får to fine til innsett og at jeg får tre like gode til frys. Ja, jeg har bedt om å få satt inn to. Jeg vil jo gjerne ha tvillinger 🙂

   Klem

 3. Hei, du kjære ukjente..

  Jeg vil bare si lykke til i Danmark:) Jeg har smuglest bloggen din en stund, og du virker som en utrolig tøff dame.

  Takk for at du deler ditt innerste og ytterste med oss

  P.S: blir det tvillinger- gled deg!

  Klem Marianne

  1. Da vil jeg si tusen, tusen takk. … og bare hyggelig! Jeg er så utrolig glad for slike tilbakemeldinger på bloggen min. Denne prossessen er utrolig tøff akkurat nå. Da hjelper slike tilbakemeldinger veldig mye.

  2. Tusen takk! Ikke akkurat smuglesing, men takk for kommentar, det er veldig hyggelig med kommentarer når jeg skriver om dette. Jeg gleder meg uansett hva det blir, men om det blir tvillinger er jeg VELDIG glad for at jeg skal slippe dette en gang til samtidig som jeg har ansvaret for en liten unge. Det blir iallefall tøft om jeg må det. Men søsken synes jeg er veldig viktig, så blir det bare en, så MÅ jeg nok gjennom dette igjen.

 4. Uttak er ikke noe godt nei, føler med deg i går!
  Har du hørt noe anngående befruktningen? 🙂 Krysser fingrene for mange flotte fine embryoer, og at du får to til innsetting! Masse lykke til!

 5. Hei!
  Vil bare ønske lykke til! Jeg hadde mitt første IVF forsøk med uttak 3. April og innsett 5. april, og jeg ble gravid! Så det GÅR absolutt an. Krysser fingrene for deg. Jeg fikk også ut fem egg på en onsdag, fire ble befruktet, men dessverre var bare et bra nok kvalitet til å settes inn på fredag. Følger spent med videre på bloggen.

  1. Tusen takk. Jeg krysser fingrene nå for at alle de fire eggene mine som er befruktet holder god kvalitet fremdeles i morgen slik at jeg får to til innsett og to til frys. Men får bare se. Det viktigste er jo å bli gravid. Uansett om det er en eller to.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.