Fem hadde jeg, og fire har jeg igjen

I dag har jeg ikke hatt så mye vondt og har vært rundt i Køben mesteparten av dagen. Men nå er jeg sliten, så da blir det bare en kort oppdatering igjen. Av de fem eggene som ble tatt ut, så var det altså fire som var blitt befruktet da jeg ringte og hørte i dag. Jeg er spent på hvordan det blir i morgen. Håper at jeg iallefall får to til innsett, og så håper jeg jo at de to siste også har så god kvalitet at de kan fryses ned. Kjenner ikke akkurat lysten til å starte med ny runde med ivf med det første. Hater alle medisinene sterkt allerede. En ny runde virker helt forferdelig akkurat nå. Så dersom dette ikke klaffer nå, så ville jeg vært overlykkelig over å kunne gjøre et fryseforsøk også.

Men nå er det natta. Jeg har tatt masse bilder i dag, så jeg kommer sterkere tilbake med reisebrev med bilder fra turen. Om det blir underveis på turen eller om jeg tar det når jeg kommer hjem vet jeg ikke. Nå vil jeg bare sove og drømme om fire egg.

Ønskemor

4 Replies to “Fem hadde jeg, og fire har jeg igjen”

  1. Tusen takk for at du deler og at du fremdeles prøver å komme i mål, mange har nok gitt opp for lenge siden. Men du, gir deg ikke før du får resultater og det fikk du faktisk i dag! 4 befruktet, og i morgen en enda stor dag 🙂 måtte alt gå som du håper! Jeg skal tenke på deg i natt og i morgen og de neste 13dagene til du sitter der med tårer i øynene over en positiv test 🙂 krysser det jeg har for det iallefall ! Klem

    1. Tusen takk for fine ord. Nei, å gi opp har aldri vært noe alternativ for meg. Men jeg skal innrømme at den siste tiden har vært mye tøffere enn jeg noensinne hadde forventet. Men har jeg kommet så langt, så skal jeg jaggu meg stå løpet ut. Håper så inderlig jeg tester positivt om to uker.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.