Kort oppdatering

Dette er bare kort innpå for å si at jeg snart kommer tilbake med mye blogging. Jeg har vært gjennom en tøff, men oppklarende og god prosess. Jeg har tatt permisjon fra jobben i Oslo neste skoleår, og jeg holder på å flytte til et lite hus i nærheten av foreldrene mine i Vestfold. Jeg har bestemt meg for å fortsette med prøving og jeg har byttet klinikk til Maigaard i Århus. Jeg har lang nedregulering med synarela og har allerede gått på den i over fire uker. Neste onsdag skal jeg igang med follikkelstimulering og neste tur til Danmark blir i uke 32.

På grunn av flytting, så har jeg absolutt ikke tid til blogging før jeg er kommet litt mer på plass, men jeg lover at når jeg starter med Elonva (follikelstimulerende hormon) neste onsdag skal jeg holde dere daglig oppdatert fram til uttak, innsett og graviditetstester. Også håper jeg selvfølgelig at det blir en positiv test denne gangen og at dere får være med meg videre gjennom graviditet og fødsel.

Håper dere alle har en god sommer og nyter de deilige dagene vi har nå (det gjør iallefall jeg)

Klem fra en mer harmonisk og optimistisk Ønskemor enn på lenge.

14 Replies to “Kort oppdatering”

 1. Godt å høre! Jeg gleder meg til å følge deg videre i jakten på ønskebarnet! Lykke til med flytting! 🙂

 2. Så godt at du har funnet ut av ting! Og spennende med flytting og nytt forsøk!
  Gleder meg til å lese mer om hvordan ting går med deg 🙂

  1. Ja, det har vært veldig godt å finne ut av alt. Men nå gjenstår det å finne en jobb da. Det er jo egentlig litt risky å bli gravid uten å ha noen fast jobb. Men jeg trur ikke jeg blir gravid så lenge jeg jobber som jeg gjorde og ikke tar det litt mer med ro. Så da ble det slik. Det er iallefall ikke feil å ha familien i nærheten.

 3. Åh, så godt å høre at du er i gang igjen. Jeg står på venteliste for nytt forsøk på riksen, men blir ikke før på senhøsten. Tålmodighet er en dyd, men jeg kjenner også at det er godt med en pause fra hormonbehandling etter MA i slutten av mai.
  Krysser fingrene og vil følge deg her..

  1. Huff… det var trist. Ja, jeg er litt sånn både og med pause fra hormonbehandling. Jeg blir så stressa av å vite at jeg kommer et hakk nærmere overgangsalderen for hver syklus som går. Denne pausen har jeg heldigvis brukt synarela i seks uker, så jeg slipper å tenke på eggene som går til spille. Lykke til med videre forsøk på riksen.

 4. Så godt å høre fra deg igjen! Jeg gleder meg også til å følge med videre, måtte det bli opptur på opptur på opptur!!

 5. Jeg er overbevist om at alle disse positive endringene kommer til å ha betydning for resultatet av neste IVF! Masse lykke til 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.