Kostnader ved ivf

Jeg har sitti og regnet på kostnader. Jeg har fått resepter på medisiner til en totalverdi på litt over 9000,- så ser jeg at ivf-behandlingen kommer på ca. 17500,- reise- og oppholdskostnader kan komme på 7000. Det er 33500 det. Sist jeg regnet på det, trudde jeg det skulle bli mye mer. Nå er jeg litt usikker på om jeg må betale mer for donor, det må jeg sjekke. I tillegg til dette har jeg jo allerede brukt i underkant av 5000 på den turen jeg hadde på mandag, så da er jeg oppe 38500 for forsøket totalt. Jeg hadde regnet ut 45000, men så mye kan det ikke bli. Mye penger er det uansett.

2 Replies to “Kostnader ved ivf”

 1. Forbered deg på det verste, og bli heller positivt overrasket om summen blit lavere enn du trodde.
  IVF kjøret tapper en for energi og lommeboken for penger 😉
  Jeg fikk stadig vekk nye overraskelser- eks ass hatching på 2500 dk.
  Håper du får pengen igjen på skatten da!
  Vi får vel vite det rundt påsketider? Liker det 🙂

  1. Ja, det trur jeg du har helt rett i. Hørte om den historien din fra EtØnske, så jeg har tenkt på det. De siste åra har jeg alltid fått så mye igjen på skatten, men i år har jeg hatt tabellkort, så jeg tviler. Mulig jeg har en del fradrag da. Får se, men ja, det pleier å komme rundt 24.mars. Det husker jeg for da har jeg bursdag. Pleier å få det som en fin ekstra bursdagsgave.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.