Kult – jeg vant!

Da har jeg vunnet flere eggløsningstester (7 stk), en graviditetstest og folat. Hurra! Jeg håper egentlig at det er bare folat som jeg får bruk for, som jeg har håpet før. Tusen takk Pergoberta for den fine premien! Jeg vant jo også en liknende premie hos Tuppen og Lillemor, men da vant jeg ikke folat. Jeg kan ikke si at dette har kommet godt med enda, for premien fra T&L lå i postkassa da jeg kom hjem fra Danmark på fredagskvelden. Nå har jeg iallefall nok tester for en god stund. Det beste hadde jo vært å ikke fått bruk for annet enn folaten. Jeg kan love at jeg arrangerer en giveaway dersom om jeg brenner inne med dette.

 

Ønskemor

3 Replies to “Kult – jeg vant!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.