Livstegn

Ja, siden dere får litt lite og dårlige oppdateringer av meg for tiden, tenkte jeg at jeg like gjerne kan gi et lite livstegn. Jeg har det bra! Bortsett fra at jeg har vært hjemme i dag med en liten urinveisinfeksjon… men det går over: Back on track i morgen. Ellers, så skinner solen i Oslo og det har den gjort så lenge at man har rukket å bli godt vant. Verandaen er skuret og oljet. Hagemøblene er vasket og jeg har vært og brukt kortet på plantasjen. Nye planter og tekstiler til uteområdet. Jeg elsker vår og nyter det. Selv om alle babyplaner og en konkret framdriftsplan for tiden er fullstendig fraværende, så gjør det ingenting lenger. Jeg bare nyter livet jeg. Men spor av min hysteri lurer jo i bakhodet. I dag leste jeg en nyhetsartikkel med følgende overskrift: Advarer unge spillere mot å gå til IVF… WTF tenkte jeg. Det sto selvfølgelig VIF, men hodet mitt lest IVF…. så det sier jo litt om opphenget man får på dette (og dysleksien). Ikke bare bare å få ut av hodet heller. Men det gjør ingenting. Jeg lar livet fare med meg som det gjør om dagen, og nyter det, så lenge det går så bra 🙂 Det skal det jo gjøre har jeg tenkt.

Ellers så skal jeg på Ullevål på torsdag til denne rektoskopien som gynekologen kalte det, sykehuset kaller det koloskopi, og det er vel det mest riktige. Jeg kan ikke si at jeg gleder meg akkurat til det. I morgen skal jeg faste og tømmes, det samme torsdagsmorgen før jeg må komme meg til sykehuset. Så er det bare å bite tenna sammen og komme seg gjennom det. Det skal bli godt å få overstått. Jeg gruer meg mye mer enn det jeg gjorde når jeg skulle til lapraskopi, det er iallefall sikkert. Dere skal få oppdatering når det er vel overstått.

Ønskemor

10 Replies to “Livstegn”

 1. Er ikke det minste svartsjuk på deg som har stellt i stand altanen og gjort den skikkelig vår-fjong! Det må føles helt fantastisk å få freshe opp uteområdet etter en lang og kald vinter. Er dessverre enda lenge til vi kan gjøre det samme. Kan du ikke legge ut bilde av uteplassen? Greit å ha noe å se frem til 🙂

  Ønsker deg masse lykke til på torsdagen! Håper det går greit med undersøkelsen. 🙂

  Klemmer fra oss to.

  1. Ja, jeg tenkte egentlig at jeg skulle gjøre det, men jeg har glemt å ta bilder. Kanskje jeg får gjort det i morgen. JA, verandaen er iallefall bra, det er værre med plenen, der hunden har stått i hele vinter og ødelagt. Der hvor hun ikke har stått vokser det bare mose. Men plenen får vente. Jeg har iallefall uteplass der jeg kan sitte og nyte solrike ettermiddager.

    1. Tarmsjekken gikk bra på den måten at de ikke fant noe galt. Men det hadde jo egentlig vært veldig fint om de fant noe egentlig også. Da hadde jeg jo … ja, fått et svar. MEN FY F…. det er noe av det jæ…. jeg har vært med på i mitt liv. Jeg trudde tarmtømmingen var det værste, og det var virkelig smertefull, for det tok en evighet før det virket, og imellomtiden bygde det seg opp et skikkelig gassproblem i magen min. Jeg så ikke gravid ut, men som disse sultne, underernærte barna i Afrika. Og det gjorde VONDt. Ikke blund på øynene mine ett øyeblikk den natten. Når det endelig begynte å virke, avtok jo smertene, men da måtte jeg jo holde meg på do. Nei, det fristet ikke til gjentakelse. På pakningen sto det at middelet skulle virke etter 1-3 timer, med meg så gikk det 6. Jeg skjønte jo raskt at jeg måtte ta ladning nummer to tidlig for å rekke å komme meg til sykehuset til tiden dagen etter, så den tok jeg klokka 03.00. Da hadde første ladning roet seg litt.

     Nå skulle man jo tru at det verste var unnagjort, men neida. Selve koloskopien gjorde dritvondt (haha). Der også var jeg visst veldig uheldig, for de sa at noen syntes ikke det gjorde vondt i det hele tatt, andre syntes det var ubehagelig, mens andre igjen syntes det gjorde direkte vondt. Jeg syntes det gjorde så vondt at de måtte gi meg smertestillende intravenøst og jeg holdt på å spy. Det var helt for jæ…. Det kjedelige var også at da fikk jeg følelsen av at han ikke kikket godt nok. Jeg syntes han burde gjort jobben mer grundig, men så kan det jo hende at det var medisinene som gjorde at jeg fikk den følelsen. De tok uansett noen prøver som skulle sendes til et laboratorie, så det er bare å vente på svar. Men mest sannsynlig er det ingenting. Jeg er iallefall glad for at de ikke var hemorider. For det hadde vært så utrolig flaut. Uansett… ingen grunn til at jeg ikke kan bli gravid nå heller. Jeg er rett og slett frisk som en fisk. Og det er nesten litt ergelig.

 2. Jag tycker det är ett gott tecken att du haft så fullt upp att du inte haft tid att skriva! Hoppas det går bara bra imorgon och att det snart är över!! /S

 3. Hei 🙂 når skal du i gang med IVF forsøket ditt? Jeg skulle egentlig i gang med nytt forsøk i mai, men det er avlyst. Og jeg har allerede kjøpt inn en del av medisinene. Så jeg lurer på å selge det jeg allerede har kjøpt. kvittering følger med.
  Gi en lyd viss du er interessert 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.