Luke 18: Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven

//Annonse//
Endelig er det tid for gavedryss hos Inspirabloggene. Storkfrøken, magen min og meg skal på familiejulebord i dag. Åååh som jeg gleder meg.

Når det er sagt, så må jeg si at jeg går med en stadig voksende klump i magen om dagen. Det er jo så mye vondt som skjer i verden. Alt som skjer i Syria og særlig Aleppo er så utrolig grusomt. Jeg tenker mye på høytiden vi skal inn i og på alle pengene vi bruker på oss selv mens hjelpearbreiderne er desperate for ikke å snakke om alle de gjenlevende. For en kontrast. Bildene av barn i sjokk og foreldre som har mistet sine små ruller ikke bare over facebook-feeden min, men i revy over netthinna ellers også. 

Så sitter jeg og observerer min lille skatt og kjenner to skatter til i magen min. Her, i vår trygge, lille boble av et land. Kontrastene blir så store at jeg kan rett og slett ikke tenke for mye på det. Jeg kan ikke gå her og være en stadig gråtende mamma.

Derfor blir det viktig for meg å gjøre ting med Storkfrøken som får opp humøret litt. Den aktiviteten som aller best får tankene mine over på her og nå og våre hverdagsgleder er å høre på musikk. Det finnes så utrolig mye morsom barnemusikk som virkelig får meg til å smile, le og synge med. Både Storkfrøken og jeg eeeeelsker å danse og bevege oss til musikk. Da koser vi oss virkelig.

En av favorittcd’ene våre skal jeg få lov til å gi bort i dag. Etter at jeg fikk den for noen uker siden har den stadig gått på repeat og Storkfrøken hadde nesten spist opp coveret før jeg skjønte at jeg måtte gjemme den litt unna. Heldigvis har jeg et helt uåpnet eksemplar til som en av dere skal få. Så dere slipper vårt opptygde eksemplar.

Cd’n heter Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven og er laget av Maria Solheim og Silje Sirnes Winje. Den er supergøyal og vi digger den.

Om plata skriver kirkelig kulturverksted:

“Silje Sirnes Winje, Maria Solheim og Odin Odin Staveland (produsent) har satt sammen fargesprakende 60-tallspop, snurrende 70-talls psykedelia, et snev av samtidsmusikk, 80-tallsestetikk og singer-songwritermystikk i en moderne produksjon.”

“Og dette skal være barnemusikk”, tenker du kanskje? “I aller høyeste grad”, svarer Ønskemor. Barn eeelsker jo all slags musikk. Og jeg ønsker å introdusere mine barn for mange ulike sjangre fra tidlig. Og slik tenker nok de som har laget plata også. For videre skriver de:

“Vi har hatt et mål om å lage en annerledes barneplate som byr på noe nytt musikalsk. Musikk som treffer hele familien, både små og godt voksne barn.”

Du kan lese mer om plata og lytte til låtene her hos kirkelig kulturverksted og der kan du også kjøpe ditt eget eksemplar.

Men hvis du ønsker deg denne plata kan du jo også være heldig å få den av meg. Det eneste du trenger å gjøre for å være med i trekningen er å legge igjen en kommentar til dette innlegget.

Jeg trekker i morgen, mandag, klokka 12 så bli mer før det.

Klemmer fra Ønskemor

Ps: Du! Ta gjerne turen innom de andre inspirabloggene for flere gaver idag:

Petrus og Petrine

Fru Jacobsen

According to Nienna

Louises lille Verden

13 Replies to “Luke 18: Kaptein Snabelbæsj og Hjertetyven”

  1. Ønsker deg og Storkfrøken en kjempe fin jul. Har ei som også elsker musikk, så den cd’en hadde vært hjertelig velkommen her I hus. God jul ??

  2. Det hadde vært kjempekjekt med en ny cd til mine to små ? Forresten gravid eg og, og ca akkurat like langt på veg, så artig å følge deg ! Kos dokke på familiejulebord !

  3. helt sant, barn elsker all type musikk . He, he noen ganger til min fortvilelse, for jeg kan ikke alltid høre musikk av det som til tider strømmer ut av høytalerene her. Heavy Metal er like gjerne på spillelista, som de norske julesangene. Jeg blir med i trekningen 🙂

    og, ja, jeg er glad for at vi bor her nord i verden <3 Heldige oss

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.