Inspira bloggnettverk

Luke nummer 20: Ull er gull!

Hei alle sammen og tusen takk for alle de fine navneforslagene! Dere er knallfine altså. Jeg fikk plenty av nye, fine, norske, korte navn på lista mi. Og mange av dere av truffet på navn jeg allerede har tenkt på. Men jøjemeg, så vanskelig det er. Særlig når jeg prøver å finne et passende navn nummer to også, som da nødvendigvis kanskje blir litt lenger for å klinge fint. Plutselig begynner jeg å tvile veldig på det ene navnet jeg nesten hadde bestemt meg for også. Det er bare å fortsette å komme med forslag. Jeg bestemmer meg ikke med det første. Det er iallefall sikkert og det er mange navn som blir vurdert fram og tilbake i lang tid enda.

Det er kanskje dumt å si at det føles som et sjokk å få gutter når sjansen for det faktisk er så stor som den er. Men det var faktisk litt sjokk. Tanken begynner allikevel virkelig å vokse på meg og jeg kjenner at jeg gleder meg mer og mer til et liv med gutter i familien. Jeg har jo selv to brødre, så jeg vet at det blir kjempefint for Storkfrøken å få to brødre. Selv om jeg vet at hun kommer til å savne å ha en søster også. Det har iallefall jeg gjort ofte. Men sånn er jo livet. Et savn TRENGER ikke å være vanskelig å leve med når man savner noe man aldri har hatt og aldri kommer til å få. Det er jo slik jeg tenker om det å ha en far eller ikke også. Jeg skrev TRENGER fordi jeg vet selvfølgelig at det kan føles problematisk også. Kanskje heller det med far, enn det med søster. Det må jeg bare være åpen for å møte når og dersom det kommer. Men jeg håper at det å ha søsken vil hjelpe på savnet etter en far.

//sponset//

Men hallo! Jeg har enda en premie å dele ut før jul og i dag skal jeg få gi bort ULL. Jeg er over middels glad i ull til Storkfrøken. Ull er jo et fantastisk materiale og er varmt uten å bli for varmt. Ull holder på varmen selv om det blir vått. Det er genialt. Jeg har vært heldig og har arvet en del ull til Storkfrøken. Men noe har jeg vært nødt til å handle også. Da har jeg stort sett handlet på Cubus. Det handler først og fremst om økonomi for meg. Cubus har flotte ullklær til veldig gode priser synes jeg. Og ullklær fra Cubus er det jeg skal gi bort i dag. To fine ullsett i str 74/80 (body og longs) ett sett i grått (ull og bomull) og ett i off white (ull).

 

Hva gjør du for å være med i trekningen? Jo, du etterlater deg en kommentar til dette innlegget før klokka er 12 i morgen, for da trekker jeg vinneren. Dette er en fantastisk barselgave dersom du ikke trenger den til egne barn (husk at de fleste nybakte foreldre blir neddynget av nyfødtstørrelser og ender opp med å ikke få brukt alt, mens de raskt må begynne å handle inn i de større størrelsene. Jeg hadde iallefall blitt kjempeglad for en slik gave.

I morgen, i luke nummer 21 bør du ta turen innom Casa Didriksen for da skal Laila gi bort en finfin gave.

Lykke til!

30 kommentarer

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.