Min dårlige samvittighet…

Min dårlige samvittighet er denne giveawayen jeg satte igang for snart et år siden, men som jeg ikke har fått gjort noenting med. Jeg fikk liksom så liten respons at jeg mistet litt lysten.

Men gavene har jeg enda da, og jeg vil jo gjerne gi dem bort, så nå har jeg endelig satt meg ned og laget en oversikt over loddene:

Pergoberta: 3 lodd

Powerpuff: 2 lodd

JagVillJagKan: 1 lodd

Marit: 1 lodd

Toppenavheia: 1 lodd

Andreas: 1 lodd

Nå er alle testene mine gått ut på dato så jeg regner ikke med at det er noen særlig stor interesse for dem, men om noen allikevel vil ha dem, så send meg en mail med adresse, så sender jeg alle til førstemann. Jeg husker ikke helt hva jeg tenkte i denne giveawayen og skal jeg være helt ærlig, så skjønner jeg det heller ikke helt når jeg leser den nå i ettertid, men jeg skrev noe om at de to første kommentarene skulle få premie uansett. Så Pergoberta og Powerpuff skal få en gave som snart er på vei. Den tredje trekker jeg mellom de fire siste som da ikke har fått noen premie enda. JagVillJagKan får nummer 1, Marit får nummer 2, Toppenavheia nummer 3 og Andreas får nummer 4.

Jeg har vært inne på random.org og da jeg la inn tallene 1-4 og ba om et tilfeldig valg, så fikk jeg 4 og da betyr det vel at Andreas har vunnet da? Jeg aner ikke hvordan jeg får lastet inn et bilde av dette. Jeg har prøvd, men jeg trur heller at dere får stole på meg.
Gratulerer iallefall til Pergoberta, Powerpuff og Andreas. Jeg trur jeg har gaver som passer til dere alle, og nei det er ikke graviditetstester Andreas 😉 Alle gavene har en link til min reise til Finland 😀
Håper gavene faller i smak, og om de ikke gjør det, så er det jo snart jul, så da kan dere jo gi dem til noen som kanskje blir glad for dem?
Klemmer fra Ønskemor

4 Replies to “Min dårlige samvittighet…”

 1. Ble en mini-julaften det her! Både pakkesang, og nye poster i bloggen som jeg kan lese! Jeej! 🙂 Tusen takk!

   1. Ja, her har jeg fulgt opp godt skjønner jeg 😀
    Sorry! Glemte det helt av, jeg..
    Er det for sent nå, tro? 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.