Min drømmefødsel på aftenposten tv.

Siden jeg er midt i kveldsmat og legging av barn, så har jeg ikke mulighet til å skrive mer enn at nå ligger fødselsfilmen min ute på aftenposten. Om du ikke finner den så søk på fødselsfotografen. Jeg rekker ikke linke nå.

Det var virkelig en drømmefødsel.

10 Replies to “Min drømmefødsel på aftenposten tv.”

  1. For en fødekvinne! Fascinert av motet ditt ? Gratulerer så mye med en vakker fødsel og to flotte gutter <3

  2. Flott film og godt gjennomført fødsel. For en fantastisk innsats du gjorde. Og fine jordmoren din også. Hun hadde jeg på barsel. Så rolig og behagelig.

    1. Tusen takk. Jeg er veldig glad for alle de fantastiske menneskene som var med på fødselen min. Kunne ikke vært mer perfekt på noen som helst måte.

    1. Tusen takk. Jeg må si jeg ble litt imponert og overasket over meg selv som var så rolig og kald i hodet hele veien. Jeg klarer ikke helt skjønne hvor jeg hentet all den styrken fra. Men jeg er veldig glad for at jeg klarte det.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.