Mitt ferieparadis!

I dag er jeg ikke i det store samfunnssosialvitenskapelige kverulerende hjørnet som jeg har vært de siste dagene. Jeg er i min lille drømmeboble i dag. Midt i min egen drøm om framtiden. I tillegg til å drømme om en, to eller aller helst tre små knerter, så drømmer jeg om at jeg og mine små knerter skal dra på ferie i campingvogn. Ikke sånn liggetettitett på en strand campingferie om sommeren eller kjøre nedover i Europa i 30 varmegrader. Nei, jeg drømmer om å ha  en campingvogn som står fast på fjellet en plass med stooort spikertelt, uteplass og langt til nærmeste campingnabo og utsikt, ikke minst drømmer jeg om utsikt mot uberørt fjellandskap.

Nå sparer jeg for harde livet. Jeg sparer først og fremst til å ha råd til flest mulige forsøk på Storkklinik dersom jeg ikke blir gravid så lett. Dersom det derimot skulle gå på første forsøk, så får jeg jo en økonomisk bonus og da vil jeg kjøpe meg en campingvogn. Alternativt, så flytter jeg til fjellet, men da må jeg ha campingvogn ved sjøen.

Først så har jeg tittet litt rundt og jeg har kommet fram til at jeg kan helt fint få til noe ok for 100 000. Når det gjelder vogna er jeg opptatt av at jeg skal ha flest mulig sengeplasser i tillegg til en stor salong. Drømmen er en Dethleffs Lifestyle 720 SK. I den kan jeg få plass til tre barn, meg selv og kanskje en partner? Og i tillegg kan besteforeldre komme på besøk. Men det trur jeg ligger langt framme i tid.  Jeg trur jeg først og fremst skal satse på en billig vogn og heller ta i litt mer når det gjelder spikertelt. Spikerteltet kan jo stå selv om jeg bytter til større og finere vogn senere.

Her har jeg laget en tegning av drømmen min. Jeg har tatt utgangspunkt i et bilde jeg fant på Dethleffs sine nettsider. Jeg ser for meg stor spisestue fordi jeg liker å invitere på besøk, og jeg liker å ha et stort bord til å sitte å drive med ting. Jeg ser for meg at campingvognen først og fremst er der man sover og slapper av på kveldene i salongen. Mens spikerteltet er oppholdsrom med kjøkkenkrok. Videre vil jeg ha en stor platting med sittegruppe i le for vær og vind. Jeg vil ha tak over hele (som dekker både uteplass og campingvogn i tillegg til spikerteltet selvfølgelig).

Man trenger jo virkelig ikke dyr hytte tenker jeg, når det går an å ha campingvogn med slike spikertelt som dette: (hvor er campingvognen?) bildet har jeg hentet fra en annonse på finn.no

Her ser jeg for meg at jeg og barnet mitt eller barna mine om det blir flere kan være på sommeren, høstferie, nyttår, vinterferie og påske. Ja, blir vel noen turer til besteforeldre også da, særlig om sommeren for de bor ved vannet.

Dette er iallefall drømmen min nå. Blir det for slitsomt å bo i campingvogn med små barn? For meg, så virker dette helt perfekt både for min økonomi og min tilværelse.

Ønskemor

2 Replies to “Mitt ferieparadis!”

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.