Mye som skjer om dagen

Ja, det er sikkert og visst at her kjeder jeg meg ikke, selv om jeg ikke jobber så mye i år. Jeg har nok av andre prosjekter å ta tak i. Men det aller viktigste er at jeg er igang med folikkelstimulerende hormon igjen. Jeg startet å ta prednisolon torsdag morgen og samme kveld satte jeg elonva som er hormoner for de første 6 dagene. På stimulasjonsdag 7 skal jeg starte med gonal-f 225ie hver kveld fram til jeg setter eggløsningssprøyte en eller annen gang. Jeg tipper at jeg reiser ned og skal ha uttak fredag den 25 oktober. Det blir iallefall rundt der. Jeg gleder meg faktisk. Jeg gleder meg til å kose meg på tur til deilige Århus igjen og til å treffe de nydelige menneskene på Maigaard. Merkelig det der, hvor fort man klarer å legge bak seg et nederlag og så klare å se framover igjen.

Jeg har ikke gledet meg hele tiden. Jeg har egentlig gruet meg nesten helt til nå og det er fordi bilen min begynte å vise alvorlige tegn på at den må skiftes ut snart. I det siste har både det ene og det andre streiket på den, og det siste var clutchen. Det var virkelig ikke lenge før den hadde vært umulig å sette i gear. Derfor skjønte jeg at det var lite sannsynlig at jeg kunne komme meg helt til Århus med den en gang til. Så jeg fikk et verksted til å se på den, og det var nedslående nyheter. Det var altfor mange feil til at jeg kunne risikere å kjøre noe mer med den. Det var også altfor dyrt å gjøre noe med det, og heller ikke verd det, siden bilen begynner å bli såpass gammel. Hadde jeg fikset den  nå, så hadde det sikkert ikke gått lange tiden før det var noe annet og den måtte på verksted igjen. Derfor måtte jeg nok innse at det var kroken på døren for den og jeg måtte finne en ny en.

Derfor har jeg brukt en god del tid i det siste på å se etter bil, og endelig klarte jeg å finne en jeg er temmelig sikker på at jeg blir strålende fornøyd med! Jeg har kjøpt meg en Toyota Rav4 fra 2003 og jeg gleder meg som en unge til å hente den til onsdag. Det at jeg ganske snart skal ta den med på langtur til deilige Århus gjør jo at jeg gleder meg ekstra mye til både Danmarkstur og til å hente bilen. Jeg har rett og slett en skikkelig god følelse nå for det er så mye positivt som skjer. Også har jeg solgt den gamle bilen. Det er så deilig med alt som er gjort. Jeg solgte den for vrakpant. Den var nok ikke verd noe mer. Jeg er bare glad for at noen vil ta bryet med å ta ut det siste av verdier i den.

Jeg har også  mye å gjøre med studier og jobb. Jobben er veldig grei og jeg trives veldig godt med svømmelærerjobben. Studiene digger jeg også. Jeg har jobbet masse med foto og det er kjempegøy. Litt verre er det med den delen av studiene som går på grafisk design, for der skal vi lære å jobbe i illustrator, og det synes jeg rett og slett er pyton vanskelig å drive med. Derfor kan jeg ikke skrive så lenge på dette innlegget, for jeg må gå tilbake til Illustrator og øve mer. Jeg gleder meg til jeg har kommet meg over x antall bøyger når det gjelder det programmet. Jeg skulle så ønske at det kunne gå litt greiere.

I foto skal jeg gjøre en prosjektoppgave som jeg velger selv, og jeg har bestemt meg for at prosjektet skal gå ut på å fotografere moskus. Jeg var på fjellet forrige helg og fotograferte. Det er så moro å fotografere dyr. Jeg trudde igrunnen aldri at jeg skulle like det, for jeg har igrunnen aldri interessert meg særlig for å se på naturbilder. Men utfordringen med å ta bildene digger jeg, og plutselig har jeg fått lyst til å ha en moskus på veggen også. Jeg får se om jeg får til det snart.

Jeg knipset også litt da jeg var i Danmark sist, og endelig har jeg fått sett litt på de bildene. Her er to bilder fra Grenen ved Skagen.

Diptych skagen

Ønskemor

8 Replies to “Mye som skjer om dagen”

 1. Så spennende dager. Det blir jo litt mer styr når du må reise til Århus, enn å prøve her hjemme mener jeg, men det blir sikkert bra med ny bil. Stas!
  Hvordan vet de i Danmark når folliklene har passe størrelse? Tar du UL her til lands?
  Jeg skal på UL på riksen i morgen etter 10 dager på Puregon. Hadde kontroll på fredag, men eggposene trengte å vokse litt til. Håper EL sprøyte snart kan settes kjenner jeg.. Lykke til til deg og meg. 🙂

  1. Ja, det er en gynekolog som følger meg opp i Norge med alle undersøkelser som kan gjøres her. Så sender han resultatene ned til klinikken. Det fungerer veldig greit. Ja, litt styr blir det å reise til Århus, men å gjøre det her i Norge har jo aldri vært noe alternativ, så det tenker jeg ikke på. Jeg synes bare det er godt å kunne kjøre bil ned jeg. Så slipper jeg å drasse på bagasje så mye. Det er veldig deilig.

   Lykke til til oss begge nå ja.

 2. Vil forresten bare si at jeg har blitt inspirert av deg til å lage min egen blogg 🙂 hyggelig om du tar en titt. Er ikke så mye enda, men tenker at det kanskje kunne være deilig å ha et sted å skrive om det vi går igjennom. Få det “ned på papiret” liksom..

 3. Håper du blir like fornøyd med denne bilen som du var med din forrige. 🙂
  Automat? Manuell? En må nesten ha firehjulstrekk for å være helt trygg her i landet vinterstid ja.
  Krysser fingrer og tær like fullt denne gangen og håper like sterkt som alle andre ganger på at det endelig går veien denne gangen! Jeg har sagt det før, jeg synes du er sterk og tøff som forsøker igjen. 🙂
  Lykke til! Ønsker så inderlig at du skal få oppleve denne gleden snart…

  1. Ja, jeg trur jeg blir fornøyd ja. Det skal jo være veldig driftsikre biler og det har jeg vektlagt. Det er manuelt gear ja. Tusen takk Andreas 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.