Nesting på lekmer.no

cuponation

 

 

 

Her hos meg har helgens tema vært nesting. Og jeg har jo tenkt en del på dette med barnerom. Jeg har bestemt meg for å ikke innrede gjesterommet/hobbyrommet om til barnerom med en gang. Jeg vil male det i en nøytral farge og få satt opp et garderobeskap som utnytter plassen maksimalt, slik at jeg enkelt kan gjøre det om til barnerom den dagen det er behov for det.

Men noe må jeg allikevel gjøre her i huset synes jeg for å gjøre at huset også bærer preg av det lille mennesket som skal komme. Når hun er her, så er det jo like mye hennes hus, som det er mitt (og katten og hunden sitt). Hennes personlighet (som jeg ikke kjenner helt enda) må jo også få sette sitt preg her. Derfor har jeg startet med å lete etter løsninger i de ulike rommene, som både er praktiske, men også noe som passer til ei lita jente estetisk sett.

Jeg havnet fort inn på LekMer sine sider. Der er det stadig gode rabatter og tilbud, og jeg finner så mye jeg trenger og liker der. Så har jeg også vært så heldig å få til et samarbeid med dem her på bloggen og det er jeg veldig glad og stolt av.

Jeg går ikke inn i et slikt samarbeid uten å vite hva jeg reklamerer for og jeg vil aldri reklamere for noe som jeg ikke liker selv. Derfor måtte jeg høre litt rundt med andre jeg kjenner som har bestilt fra LekMer og alle hadde positivt å si: Rask levering og god kvalitet på varene. Derfor gleder jeg meg til å sende min første bestilling.

Akkurat nå er det masse til barneværelse på tilbud. Helt opp til 70%  faktisk, så da er det jo ikke så mye å lure på spør du meg.

Her er et utvalg av gode tilbud som jeg vurderer å kjøpe:

Lekmerrabatt1. Plakat. Fin, til å henge på veggen på barnerom eller lekekrok. 40x50cm -50%

2. Finstrikket babyteppe. Kan man få nok babytepper i starten? Dette er jo råbillig! Bomull. 60x120cm -70%

3. Familieteppe for utendørsbruk. Gleder meg til å ta med dette på stranda neste sommer! -50%

4. Badekåpe med Ole Brumm på hetten (Jeg blir aldri lei Ole Brumm). 75x75cm -30%

5. Mykt hvitt teppe i bomull med røde stjerner fra Barnkammaren.  Mål: 60 x 80 cm -50%

6. Barnepledd med to tilhørende suttekluter. Hvit med beige stjerner. -50%

7. Minnie mus nattvenn. Jeg syntes denne var søt. Bamse til å ha i sengen. Når man klemmer hånden, så lyser sløyfa. -50%

8. Hvit sprinkelseng fra Carena. Jeg angrer nesten på at jeg allerede har seng. Finnes også i trehvit. Billig! -50%

9. Litt rosa må jeg også ha, selv om det ikke skal bli mye. Dette er fra Kids Concept. -30%

10. Supermyk og god sutteklut fra Teddykompaniet. Teppe med motiv av en løve som trøster og gir trygghet. Størrelse: 80 x 80 cm -50%

11. Fint og praktisk bord fra Baby Dans LEGO-serie. -50%

12. Reiseseng må man vel uansett ha? Denne er fra Brio og det er jo kvalitet. Finnes også i blå. -30%

På LekMer falt jeg også for disse veggdekorasjonene. Disse er ikke på tilbud. Men VELDIG fine. Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken jeg skal kjøpe. Men tenker at en av disse skal få pynte opp soverommet “vårt”.

WalldalerFor å komme til alle tilbudene på LekMer klikk her:

LekMer

For andre gode tilbud og rabatter på CupoNation, så klikk her:

CupoNation

(Obs! Det lønner seg å klikke på disse lenkene for å komme inn for der ligger det også andre rabatter og rabattkoder.)

Bildene er hentet fra nettsiden til LekMer.

Klemmer fra Ønskemor

4 Replies to “Nesting på lekmer.no”

  1. Så fint.
    Tips til barneseng: lurt å ha bunnen i sengen så høyt som mulig . Jeg har pådratt meg en skikkelig vond rygg ettersom sengen til gutten min er så lav. Så er favoritt tingen til min baby et rede som han har kost seg i nesten hver dag frem til nå. Nå er han fire mnd. 🙂 da ligger han litt trangere med noe tett rundt kroppen.
    🙂 lykke til

    1. Tusen takk for tips! Ja, egentlig, trur jeg nok baby kommer til å ligge mye i et rede i min seng ganske lenge. Etterhvert, når hun begynner å krabbe og klatre, så bør hun jo uansett ligge dypere. Babyrede har jeg planer om å sy selv 🙂

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.