Noe som gjør meg glad

Jeg har lest masse om hvordan det er å vokse opp uten far, og med vissheten om at den delen av genematerialet kommer fra en donor. Så lenge barnet hele tiden har visst om dette og vokst opp med en eller to trygge mødre, viser all forskning at disse barna får det veldig bra. Jeg har også lest om en del “caser” som kan dokumentere dette. Denne videoen som jeg fikk tips om av en mor som selv har fått barn ved hjelp av donor, gjorde meg rett og slett glad. Det er intet nytt under himmelen for meg, men allikevel synes jeg den viser veldig godt at her har det gått veldig bra.

 

 

Bloggen har nå fått nytt utseende, og forbindelse med all omorganiseringen, har masse bilder og sikkert annet forsvunnet. Det får jeg ta etterhvert.

 

Ønskemor

12 Replies to “Noe som gjør meg glad”

 1. Jeg har selvfølgelig sett den videoen før 😉
  Men det skadet ikke å se den igjen, den er fin. <3
  Og støtter deg 100% i det, det er kjærlighet og omtanke under oppveksten som er viktig, ikke kjønn og antall foreldre.

   1. Så koselig – takk for det 😀
    Og gratulerer med “ny” blogg forresten! Den ble kjempefin. Nesten så jeg også fikk lyst å teste ut wordpress, hehe… Men alt arbeidet jeg hadde med flyttingen sist frister ikke til gjentagelse 😉

    1. Tusen takk, ja, jeg er blitt veldig fornøyd selv også nå. Jeg kan love deg at flytteprosessen fra blogger til wordpress er mye enklere. Fordi de er kompatible og du kan importere alt. Du får med bilder, kommentarer og innlegg og alt med rett dato og tid. Det jeg har slitt en del med er at jeg “hoster” bloggen på egen server. Da har noen bilder forsvunnet av en eller annen grunn. Men nå orker jeg ikke å gjøre noe med det. Jeg prøvde først med å bruke blogspot uten å installere på egen server, men da kunne jeg ikke bruke domenet mitt slik jeg ønkser. Uansett var det mye enklere å bruke wordpress og uten alle de tekniske problemene jeg har hatt på grunn av at jeg ville “hoste” den selv. Dessuten, så kan man passordbeskytte enkelte innlegg, og det er hovedgrunnen til at jeg ville over til wordpress. Det er ikke alle komentarer jeg har fått etter puls som har vært like trivelige og jeg vet at elever leser bloggen min nå, så derfor vil jeg gjerne fortsette å blogge uten å tenke på at de skal kunne lese alt.

     1. Jeg kikket litt på dette, men fant ut at wordpress er et eget program en må laste ned og installere…?! Om alt enkelt kan flyttes over, så er det verdt å ta en titt og se om det er noe jeg synes fungerer. Mest fordi jeg synes det er moro med noe nytt, hehe… Jeg er jo fornøyd med blogspot, alt er bedre enn blogg.no, but still…

      Eget domene er ikke noe jeg (hittil hvertfall) har tenkt på, så det spiller ingen rolle for meg. Men skjønner veldig godt dette med passordbeskyttelse for deg. Med elever som lesere og mange absurde meninger hva angår det du har gått ut med offentlig er det nok en veldig god løsning enkelte ganger 🙂

     2. Jeg har prøvd å gjøre det på to forskjellige måter. På http://www.mittstorkebarn.wordpress.com har jeg laget den uten å laste ned programmet, men brukte på akkurat samme måte som blogspot. Dette var veldig enkelt når jeg ble vant til det. Men jeg fikk ikke brukt domenet mitt som jeg har kjøpt, og det ble jo litt dumt. Derfor, har jeg knotet veldig og lært enormt mye ved å laste ned wordpress til serveren og bruker det derfra. Det er litt annerledes, men ikke veldig etter at alt er på plass og på riktig måte. Men det var mye mer avansert å få til. På http://wordpress.com/ kan du lage egen blogg uten å laste ned noe program akkurat som du er vant til. Da kan du også kjøpe eget domene og ha det hostet hos wordpress. Men siden jeg allerede hadde kjøpt domenet, så kunne jeg ikke flytte det over, og da måtte jeg gjøre det slik jeg har gjort. men det er noen finesser som jeg har mistet. For eksempel har jeg ikke noen statistikk, den må jeg inn på one.com for å lese, siden det er der jeg har server. Jobber med å finne en bedre løsning på det også.

      Foresten på wordpress, har man liste med kommentarer slik som på blogg.no. Skal innrømme at jeg hadde savnet den.

 2. Ah, tusen takk! 🙂 Nå har jeg laget meg en blogg der så får jeg undersøkt (les: lekt meg) litt. Så får vi se om jeg også flytter enda en gang 😉 Leser noen wordpress blogger og har en stund vært litt nysgjerrig på den plattformen.

  Du har virkelig stått på og ordnet da. Trodde jeg hadde passe peiling på data, men det der hadde jeg ikke skjønt en dritt av, hehe…

  1. Ja, litt styr var det en stund. Jeg hadde jo ikke peiling. Men jeg må bare berømme chat-supporten på one.com. De har hjulpet meg med alt, så jeg til slutt hadde lært enormt mye. Men det hadde jo vært mye enklere om jeg bare hadde kjøpt domenet hos wordpress i første omgang. Uansett… veldig lærerikt.

 3. Veldig fin video, og det er et merkelig fenomen hvor truet noen mennesker kan føle seg av noe som absolutt ikke har innvirkning på deres egen situasjon. Tenk at man er nødt til å holde en tale for å fortelle at foreldrenes seksuelle orientering ikke har hatt innvirkning på sin egen utvikling. Jeg vil tro at de færreste som vokser opp i vanlige familier med heteroseksuelle foreldre vil påstå at deres foreldres seksuelle orientering HAR påvirket hvem de er. De færreste vil jo vite noe som helst om hva foreldrene gjør på soverommet… Så det burde jo være helt unødvendig å måtte si dette som Zahl sier, men det er det tydeligvis likevel.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.